Многодетни варненци в листата на Антон Луков

Мисия Варна

27-09-2011, 16:59

Снимка:

antonlukov.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

18 са кандидатите за общински съветници на коалиция "Да за Варна". Най-младият е на 19 години, а най-възрастният – на 55

Поне трима многодетни татковци и майка с три деца (и две в проект) има в листата на коалиция "Да за Варна".

Водачът и кандидат за кмет Антон Луков я представи снощи на коктейл по случай началото на кампанията на журналиста-политик.

Днес това стори и кандидатът за президент Мария Капон, чиято партия ЕНП, заедно с Български демократически форум застана зад журналиста-политик.

18 са кандидатите за общински съветници на коалиция "Да за Варна". Най-младият е на 19 години, а най-възрастният – на 55, съобщи Антон Луков.

На коктейла снощи присъства и г-жа Жаклин Толева, председателка на Български демократически форум, които са в коалиция "Да за Варна" заедно с ЕНП. Там видяхме и бившият кмет Христо Кирчев, както и заместника му Илия Ганев, основателите на СДС във Варна Младен Енчев и Красимир Ангелов, Иван Тенекеджиев - бивш председател на Демократическата партия, Неделчо Ангелов и Юлиян Гендов - бивши зам.-областни управители и Борис Бонев от Съюза на пенсионерите, както и ексевродепутатката Душана Здравкова.

Водачт на листата е журналистът Антон Луков е на 45 години, завършил е история в ВТУ “Св. Св. Кирил и Методи“, семеен е с две деца.

Втори в листата е капитан далечно плаване Димитър Димитров, пилот в пристанище Варна и председател на УС на Българската асоциация на морските капитани.

Третото място е за Жасмина Георгиева, брокер на недвижими имоти.

Следва Кирил Георгиев, представител на „Травел Партнерс-България“ и бакалавър по туризъм.

Пети е Руслан Коларов, член на борда на директорите на „Менс Инвестмент Груп“ и бакалавър по туризъм.

6-ти - Сергей Петров, студент по политология във ВТУ“Св. Св. Кирил и Методи“.

Седмото място е заето от Красимир Кръстев, управител на фирма за недвижими имоти „Мрамор Вега“ ООД.

Следват Павел Лозанов, управител на „Кей Пи Инженеринг“ и бакалавър маркетинг и мениджмънт, Наталия Балчева, счетоводител и бакалавър по икономика и управление на индустрията, Лъчезар Алексиев, старши брокер в „Ремакс Формула“ завършил икономически мениджмънт на недвижимите имоти. Единадесети е Радослав Борисов сервитьор и барман, 12-ти Иван Иванов офицер от запаса. 13-то място в листата е заето от Юлия Генова, инженер автоматизация на производството. На последните няколко позиции са Лятиф Кушчу, учител СОУ Ветрино, Любомира Карова, студент по архитектура, Десислава Петрова, представител на „Холидей шоп“, бакалавър по стопанско управление, Митко Костадинов, студент по търговия, Елена Ангелова, бакалавър маркетинг.

Мария Капон изрази задоволство, че вижда в листата професионалисти, както и много млади хора.

"Ние броим приятелите си, не се занимаваме с купуване на гласове", каза Антон Луков.

Много е важно отношението към парите на данъкоплатците, смята кандидат-градоначалникът. Той припомни за лошите пътища в града, както и за остарялата и съсипана подземна инфраструктура. Луков смята и че дългогодишната безотговрност е довела до недоверие в институциите.

Според Луков, необходима е административна реформа и път на чистия бизнес, който да разкрие нови работни места. Трябва да бъдат построени и достатъчно детски градини за варненките деца.

Луков не даде обещания, но се закани, че ще си заслужи заплатата, ако стане кмет.