Trinity Contrast изкушава деца и родители

Варна Лайф

26-10-2012, 13:07

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Още по Темата:

Откриват Trinity Contrast във Варна

Забавните модулни програми с игри за деца изненадват майките с добри цени.

Вече повече от месец новооткритият комплекс Trinity Contrast Kids впечатлява посетителите с уникални детски партита за рождени дни и интересни творчески занимания за деца.

В центъра добре подготвени аниматори развиват въображението на малчуганите и откриват артистичните им заложби. Запознайте се с примерната програма на всички творчески занятия.
Кръжок по четене „Нашата приказка”, който се провежда всеки понеделник от 18:30 ч, петък от 17:30 ч. и събота от 10:00 ч. Тук децата имат възможност да се потопят в чувствата и емоциите на героите от приказките. С грижите на отлично обучени аниматори подрастващите придобиват нови знания за вълшебния свят на приказките и се срещат с причудливите истории на световноизвестни автори. Цената за посещение на този кръжок е  5 лв.

Часовете по aктьорско майсторство пък обгръщаt децата с пъстрия свят на колоритните костюми, декори, песни, музика, танци и слово, характерни за театъра. В заниманията по актьорско майсторсво малките таланти усвояват различни начини на общуване, овладяват техниките на сценично поведение, развиват уменията си за водене на диалог с публиката и пресъздават сцени и сюжети от любими литературни произведения. Часовете се провеждат в сряда от 17:30 до 18:30 ч. и в неделя от 12:30 до 13:30 ч. Цената  за посещение на този едночасов модул е  6 лв.

Ако искате да възпитате у детето си любов към природата и да развиете творческото му въображение, то е добре да го запишете в кръжока „Изкуство от отпадъци“. Това е модулно занимание, чрез което децата вникват в смисъла на екологичната идея за преработване на отпадъците и получават възможността да „претворят“ ненужното в изкуство. Научават се как могат да направят от нищо нещо, влагайки креативност и сръчност. Заниманията се провеждат в петък от 18:00 до 19:30 ч. и в събота от 11:00 до 12:30 ч. Цената на един час е  3 лв.

За мнозина малки палавници кухнята е любимо място за изява. Можете да задоволите любопитството на децата и да им дадете възможно за щура кулинарна изява в модулното занимание - „100 грама вкусотийки“.  Под ръководството на Chef Мартин Крумов децата се научават сами да създават здравословни менюта и да трупат знания за различните продукти, които са полезни за тях. Имат пълната свобода да развихрят въображението си и да сътворят вкусни кулинарни шедьоври. Заниманията се провеждат в неделя от 10:30 до 11:10 ч. Цена -  6 лв.

Trinity Contrast Kids Center отправя предизвикателство и към бъдещите “модни икони” във Варна. За всички деца, които мечтаят да станат известни модни дизайнери и да представят своя собствен стил са подходящи часовете в модулно занимание „Естетика и мода“. Тук всеки малък талант се научава да разпознава топлите и студени цветове, да прави красиви комбинации, да създава скици, които после да превърне в модни тоалети или аксесоари. Часовете по естетика и мода за бъдещи дизайнери се провеждат  всеки понеделник от 17:30 до 18:30 ч. и в неделя от 16:30 до 18:30 ч. Цената на едно посещение е 5 лв.

Ако детето ви все пак иска да ви впечатли с индивидуална изява извън рамките на модулните занимания, то в  Trinity Contrast Kids Center то може да покаже колко бързо възприема нова информация и колко лесно придобива нови умения. В Trinity Contrast Kids Center то заедно с вас и аниматорите ще опознаe света чрез пъстри цветове и забавни игри, ще украсi ежедневието ви с весели рисунки и декорации. Заниманията се провеждат в неделя от 09:30 до 10:00 ч.  Цената е 5 лв.

„Архитектурна работилница“ е модулно занимание за бъдещи строителни инженери и архитекти. Тук децата могат да създават оригинални проекти, експериментирайки с различни материали. Часовете се водят от архитект-консултант, който помага на децата да развиват пространственото си въображение, усещането си за обем и перспектива, както и способността си да работят в екип. Заниманията се провеждат в сряда от 19:00 до 20:00 ч. и в събота от 12:30 до 13:30 ч. Цена: 10 лв.

Изключително интересна част от модулните занимания са и различните АРТ ателиета в Trinity Contrast Kids Center. В тях децата развиват своята сръчност, двигателни умения, фина моторика и усет към красотата на предметите. Те включват часове по декорации и декупаж, оригами, моделиране с глина, папие-маше и рисуване с пръсти.

За по-активните деца, в Trinity Contrast Kids Center са подготвили и програма с часове по народни танци, модерни танци, хип-хоп и стрийт денс, зумба и йога за деца.

Ако искате да получите повече информация относно модулните занимания, можете да го направите на телефон 0882 87 70 77, на e-mail: [email protected] или да посетят комплекс Trinity Contrast.

Адрес: Варна, бул. Княз Борис I №121 (срещу Пикадили Парк).