Гонзо взима бивш вратар на ЦСКА

Иван Караджов подписва с Черно море за година и половина

Юношата на ЦСКА Иван Караджов ще подсили отбора на Черно море. Новият треньор на „моряците" Георги Иванов-Гонзо задължително иска нов вратар, а Караджата е идеален вариант. Шефовете на Черно море са влезли в преговори с Караджов и се очаква до няколко дни той да парафира за 1,5 години, пише “Меридиан Мач”. Юношата на „армейците" идва като свободен агент във Варна. Единствената алтернатива за Гонзо е младият Георги Китанов, но с привличането на Караджов проблемът ще се реши.

Иван Караджов за последно бе в Славия.Той имаше договор с „белите" до края на настоящото първенство. Първоначално Караджата тренираше, за да поддържа форма, търсейки си отбор в чужбина. Заради наказание на Георги Петков и липсата на трети вратар се стигна до споразумение между Караджов и най-стария столичен клуб. Впоследствие след идването на Вили Вуцов скандалният вратар стана излишен.

Караджов напусна със скандал Локомотив (Пловдив). Той получи шанс за изява при „смърфовете", но когато Коко Динев напусна Караджата престана да ходи на тренировки.