Без автомобили в центъра заради шествието за 24 май

Мисия Варна

23-05-2013, 14:22

Снимка:

© Varnautre.bg/ Архив

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

Движението по някои централни улици ще бъде спряно от 8:45 часа до изтеглянето на големите групи деца

На 24 май - Деня на българската просвета и култура и славянската писменост, във връзка с организираното празнично шествие, се въвежда временна организация на движението в централната част на Варна, съобщават от полицията.

Преминаването на моторни превозни средства ще бъде преустановено за времето от 8:45 ч. до приключване на празничното шествие и изтеглянето на големите групи деца от централните улици на Варна. Затворени за автомобили от този час ще са бул. "Христо Ботев"( от бизнес хотела), по площад "Св. св. Кирил и Методий", бул. "Мария Луиза", бул. "Осми Приморски полк" до Червения площад, бул. "Сливница" от сградата на община Варна до хотел "Черно Море", по бул. "Княз Борис І" от хотел "Черно море" до Икономическия университет, по улиците „Братя Миладинови” и „Македония” в участъците от бул. "Осми Приморски полк" до бул. "Княз Борис І", от кръстовището на ул. "Д-р Пискюлиев" и "Г. Бенковски" до Полиграфията (в посока центъра), както и бул. "Вл. Варненчик" от кръстовището на "Патриарха" до Катедралата (платната в посока центъра).

От Областната дирекция на МВР призовават водачите своевременно да си набележат обходни маршрути, да бъдат толерантни към останалите участници в движението и стриктно да спазват указанията на служителите на реда, които ще бъдат съсредоточени по периферията на отцепения периметър.