"Моряците" с тежки натоварвания в Банско

Камазола получи плакет от ръководството на Черно море в знак на благодарност и признателност за годините, които изкара на "Тича”

Бразилският полузащитник Самуел Камазола и Черно море официално се разделиха. В знак на благодарност и признателност за годините, които изкара на "Тича", бразилецът получи от клубното ръководство специален плакет на Черно море. Двете страни се разбраха за раздяла по взаимно съгласие, въпреки че договорът на Камазола изтича след година. Той не попадна в плановете на старши треньора Георги Иванов, което е главната причина да бъде освободен.

Днес моряците започнаха с тежки двуразови занимания летния подготвителен лагер в Банско. В първата тренировка в планинския курорт, "моряците" акцентираха на физическата издръжливост, а във второто занимание на стадион "Свети Петър", старши треньора Георги Иванов и неговия щаб ще заложат на различни упражнения с топка.

От щаба на Черно море разкриха, че се радват на перфектни условия в хотела, в който са настанени. В момента в Банско тренират 17 футболисти, като по-късно ще се присъединят и националите Георги Илиев и Александър Александров, които получиха малко по-дълга почивка. До този момент освен петимата новопривлечени футболисти, все още няма други нови играчи, които да са се присъединили към подготовката на отбора, а селекцията ще се прави в движение по време на лагера.