Георги Илиев: Всички футболисти искаме в Европа

Спорт

20-07-2013, 00:36

Снимка:

© Varnautre.bg

Автор:

Varnautre

Всичко от Автора

ВИДЕО: Всички очаквахме да вземем лесни 3 точки от Черноморец, но не успяхме да вземем нищо

Капитанът на Черно море Георги Илиев отдаде загубата с 0:1 от Черноморец Бургас на дефанзивния начин на игра на домакините от Бургас. Според полузащитника голът на бургазлии в 17-ата минута е прекършил "моряците" и те не са успели да се отърсят от шока. Тази грешка, която допуснахме при гола, наклони мача в едно русло, което нас не ни устройваше. Не беше добре, че се прибрахме. След този първи гол всичко се промени", обясни Илиев.

"Всички очаквахме да вземем лесни 3 точки от Черноморец, но не успяхме да вземем нищо и е нормално да сме разочаровани. Не играхме никак слабо просто отборът на Черноморец игра доста затворено и предопредели ние да играем повече с топката. По този начин се отваряха доста пространства и ни хващаха на контраатака. Черноморец ни изненда с дефанзивната си игра", каза още капитанът на Черно море. 

Капитанът на моряците сподели, че целите пред отбора са влизане в седмицата, но всеки един футболист има по-високи амбиции. "В съблекалнята многократно сме си говорили, че искаме този сезон да се представим добре. Но всеки има по-високи индивидулани цели. Всички искаме да играем в Европа", каза още Георги Илиев.