Къде се дяна бившият кмет?

СНИМКИ: Френската ривиера е любимото място на Кирил Йорданов и семейството му

Докато много хора се чудят къде се покри бившият кмет на Варна Кирил Йорданов, който нито отговаря на телефона си, нито се появява на публични места, неговата щерка се забавлява и деликатно ни намеква местонахождението на татко си, заподозря Varnautre.bg.

Дъщерята на Йорданов - Дарина, отлетя за френската Ривиера и едва ли е сама. От няколко дни Дарина шета по златните плажове на Лазурния бряг, става ясно от личния й Фейсбук профил, където дамата щедро споделя снимки и своето местонахождение, отбелязвайки се на емблематични места.

На снимките Валеева младша е сама и не става ясно дали развява коси в компанията на родителите си.

За последно младата дама е забелязана в края на юли във варненски летен клуб. Последната публикувана семейна снимка с присъствието на Кирил Йорданов всъщност е заглавната снимка на дневника й. Тя е от 12 юли - само няколко дни след предсрочните кметски избори. Цялото семейство се е снимало в нещо като плажна шатра на фона на морските вълни, а издайнически надпис ни казва, че това всъщност е курортът "Слънчев ден" край Варна.

   

От последните постове във Фейсбук на дамата с руски произход пък става ясно, че миналата нощ тя се е забавлявала в тузарския клуб "Баоли" в Кан. Споделено видео ни осведомява, че забавата е по време на гостуването на френския топ DJ Антоан и руската рап сензация Тимъти с техния съвместен хит “Welcome to St. Tropez”. Добре дошла в Сен Тропе, Дарина...

Както може да се предположи, цените в "Баоли" не са по джоба на средностатистическия българин. За да влезеш там, по време на гостуването на звезди от ранга на гореспоменатите, трябва да се изръсиш поне 50 евро. Напитките са с начална цена 15 евро, а ако искаш да седнеш, което се води лукс, трябва да си платиш цяла бутилка за поне 250 евро.

Другото място, посетено от девойката, е яхтеното пристанище в Кан, увековечено със снимка пред луксозна яхта и отбелязано в дневника. От профила на Дарина Валеева не става ясно дали е посетила някой музей или художествена галерия.  Може би това предстои. А дано, ама надали...

Говори се, че френската Ривиера е любимо място на кмета и неговата фамилия, които дори притежават "скромен" имот на Лазурния бряг, както и повечето руски олигарси.

Та ако се чудите къде е бившият кмет?! На Ривиерата е!