Мис Варна разцъфтява за девети път

Конкурсът продължава да бъде най-зрелищното модно събитие на родното Черноморие

За девета поредна година Агенция VIP Fashion Group е организатор и продуцент на един от най-престижните конкурси за красота в България - Мис Варна`2013, който се провежда под егидата на Община Варна.Финалът на конкурса ще се състои на 23 август в лятната градина на Гранд Хотел Варна от 21 часа.

След тежък и оспорван кастинг до конкурса бяха допуснати 24 красавици. Натоварената програма на миските, в последната седмица преди финала включва ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии и благотворителни инициативи.

Водещ и изпълнител на спектакъла тази година е поп-звездата Орлин Горанов, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат още Цецо Елвиса и балет "Арт Денс".

Повече от четири месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса  също са изработени по поръчка за участничките.

Красивите претендентки ще се разходят по разкошната сцена облечени в екстравагантни рокли на дизайнерката Весела Василева - Veteida в първия тур, бански костюми във втори, както и колекция бутикови рокли на Модна къща Tonena с дизайнер Стойка Хаджиева в трети тур.

За прическите на всички участнички в конкурса ще се погрижат топкоафьорите от салони Нуши, а за грима - екипът на гримьорката Кристина Славова.С правилната походка и сценично присъствие на претендентките ще се занимават професионaлни хореографи.

По традиция всички участнички вече са настанени за седмица в Гранд Хотел Варна. Зрителите и гостите на  Мис Варна`2013  ще се насладят на  изумително светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена в самия басейн. Уникалната хореография, дело на Дияна Янкова, ефектният стайлинг на миските, както и нестандартните декори и аксесоари, ще потопят присъстващите във вълшебна атмосфера.Събитието ще посрещне над 800 гости - представители на културния, бизнес и светски елит на България.

Освен титлата  Мис Варна`2013 ще бъде определена и Мис Интернет Варна 2013. Гласуването за нея вече започна на www.missvarna.com. Медиите също ще изберат своя фаворитка, която ще получи приза Мис Медия Варна 2013.

За девета поредна година екипът на Агенция  VIP Fashion Group ще организира благотворителна инициатива насочена към Дома за медико-социални грижи за деца във Виница.

Част от подаръците ще приготвят самите участнички в конкурса - книжки, плюшени мечета, играчки, и много лакомства за малките палавници, а основните дарения са от партньорите на събитието.

Част от подготвителния етап на Мис Варна 2013 е и традиционната "Вечер на талантите", която ще се проведе на 21 август. Освен, че ще покажат своя творчески и артистичен потенциал, миските ще дефилират и с колекции на различни модни марки.

Продуцентът на конкурса и собственик на VIP Fashion Group - Мира Матеева и екипът й, обещават, че въпреки кризата Мис Варна`2013, успешно ще конкурира световните конкурси за красота по професионализъм и класа.