Гранд Про с трета загуба в Унгария

Спорт

04-10-2013, 19:57

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Българският шампион завърши турнира с голова разлика 5:15

Шампионът на България на Гранд Про записа трета загуба в мачовете от основния кръг на Шампионската лига, които се играят в Унгария. След неуспеха от Иберия Стар (Тбилиси) с 1:2 и загубата с 0:5 от Гьор Ето днес "професионалистите" паднаха с 4:8 от Сараево (Босна и Херцеговина). Двубоите от потока се изиграха в унгарския град Гьор.

Босненци започнаха по-активно срещата и откриха в 6-ата минута чрез Бунар. До края на първото полувреме те отбелязаха още веднъж, като точен бе Юсич в 19-ата минута.

След почивката тимът на Сараево вкара нови пет попадения и поведе убедително със 7:0 до 29-ата минута. Хеттрик записа Радмилович, а по един гол добавиха Сипович и Юсич. Българите все пак успяха на бързо да върнат три попадения. Сърбите Йован Станкович и Иван Йованович вкараха по веднъж, а Радмилович си отбеляза автогол за 3:7. В последната минута двата отбора си размениха по един гол. Христо Димитров бе точен за варненци, а Юсич оформи своя хеттрик.

Така Гранд Про завърши турнира с три загуби от три мача и голова разлика 5:15. Българите за втора година пък не успяха да прескочат тази фаза от надпреварата.