Гонзо започва с юноша срещу Литекс

Спорт

04-10-2013, 21:04

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Наставникът на Черно море почти сигурно ще гласува доверия на младият талант от школата на моряците Петко Цанков в мача с Литекс. Близки до клуба твърдят, че Гонзо е впечатлен от качествата на Цанков и е много веротно той да започне като титуляр двубоят от 12-ия кръг в Ловеч. Освен, че ще даде голям шанс на футболиста да се докаже, Гонзо ще задоволи и желанието на феновете на варненци, които искат да виждат на терена повече млади футболисти, излезли от академията на Черно море.

Юношата на „моряците” вече изигра два мача като резерва за мъжкия тим. Той влезе при гостуването на Марек за Купата на България и при домакинството на Пирин (Гоце Делчев) от А група.

На вратата срещу Литекс ще застане Георги Китанов, а пред него централни защитници ще са националът Александър Александров и Кирил Котев. Местата си на крайни бранители ще заемат Мишо Венков и Стефан Станчев. Като опорни полузащитници ще оперират Дани Георгиев и Тодор Паланков, а пред тях ще е друг юноша Бекир Расим. На левия фланг ще застане Иван Коконов, а атаката ще се води от Бакари. Съществува вариант Дани Младенов да влезе вместо Расим, но това Гонзо ще реши преди началото на мача.