Нови проблеми съпътстват "соколите" преди мача с Раковски

Отборът на Спартак е на клубния стадион в очакване на превоз в посока Раковски, където днес в 16 ч. ще се изправи срещу местният тим от "Б" група, в мач от 9-ия кръг. За мача ще отпътуват всички налични футболисти с изключение на контузения Ивайло Русев и Роналд Донев, който е наказан. Оказа се, че клубният автобус се е счупил и отборът стои на стадиона и чака решение как ще се придвижат играчите до гр.Раковски. Отборът чака микробус, но се коментира и вариант варненци да пътуват с автомобили.

Както вече стана ясно, "соколите" не тренираха през седмицата и бойкотираха заниманията заради това, че не са получавали заплати от старта на предсезонната подготовка. Играчите отказваха да пътуват за мача в Раковски, като до последно се очакваше соколите да излязат с юноши днес. След като шефовете в клуба увериха футболистите, че в понеделник или вторник всичко дължимо ще им бъде изплатено, момчетата решиха да изиграят мач с Раковски.

Групата на Спартак 1918:

вратари: Николай Банков, Радосвет Христов

защитници: Игнат Дамянов, Славомир Събков, Калоян Иванов, Станислав Иванов

халфове: Георги Коруджиев, Станислав Желязков, Джихат Кямил, Емил Николов, Виктор Митев, Беадир Беадиров, Никола Арнаудов, Благой Пасков

нападатели: Янаки Смирнов, Симеон Ганчев