Тича разгроми Суворово във "В" група

Тодор Каменов реализира хеттрик, а Венци Маринов и Мартин Христов добави един гол за успеха с 5:1

Отборът на Тича постигна нов успех с разгромен резултат срещу тима на Суворово за по-малко от месец. След като удари с 4:0 суворовци в турнира за Аматьорската купа, днес тимът, воден от Тодор Каменов, надига същия съперник с 5:1 в дербито на 8-ия кръг в Североизточната "В" група.

Срещата се игра на СК Младост в морската столица. Хетрик за тима от Долни Чифлик реализира играещият теньор Тодор Каменов, а Венци Маринов и Мартин Христов добави един гол. Бившият футболист на Черно море много майсторски прехвърли ексстража на Спартак 1918 Генко Славов, който след гола се опита да счупи последователно двете греди от яд, заради попадението. Много силен мач за "Тича" направи Драго Николов, който се отчете с три асистенции. Точен за Суворово пък бе Александър Чукански.

"Надиграха ни, нямам друго обяснение. След толкова индивидуални грешки и слаба игра е обяснимо. Ще търсим някакви промени за да стабилизираме нещата в отбора", каза пред нашата медия наставникът на Суворово Гавраил Гавраилов.

"Тотално превъзходство. Контролирахме действията на терена през целия мач. Ударихме и греда през Мартин Христов. Най-добрия мач до момента, срещу един от най-добрите отбори в групата. Младите набират самочувствие и нещата се получават", каза за Varnautre.bg Треньорът Тодор Каменов.