Футболист на Спартак: Никога не съм искал паметник

Аз няма да играя без пари, категоричен бе Беадир Беадиров

Футболистът на Спартак 1918 Беадир Беадиров потърси нашата медия и изяви желание да сподели неговата гледна точка относно станалия прословут паметник, за който вече се изписа по медиите. Левичарът бе нападан словесно от фенове, бивши футболисти и деятели на соколите, за това, че след мач от шампионата в "Б" група е казал пред публиката на варненци, че трябва да му бъде направена "скулптора" на Коритото. Беадиров бе категоричен, че никога не му е минавало през ума, че е заслужил с каквото и да е нещо подобно, още повече  на стадион като "Спартак". 
 
"Искам да се извиня за казаното от мен след мача с Монтана, но думите ми бяха преиначени от медиите и разбрани грешно от феновете на Спартак. Аз не съм заслужил, а дори и не съм и мечтал за подобно нещо. След двубоя с монтанци, който нещастно загубихме в края, фен от трибуните се развика на Банков, че сме продали мача. Не знам защо реших да се намеся и афектиран от случилото се в двубоя, мизерията в клуба, а и думите на привърженика казах - "Вместо да ни направят паметник, че играем без пари, те ни плюят", това бяха точните ми думи", категоричен бе пред Varnautre.bg Беадиров.
 
Запитан дали ще доиграе шампионата до зимата, Беадиров сподели: "Без пари няма да играя. Ако в понеделник не ми платят си заминавам. Не знам кой ще играе без пари, със сигурност ще има и такива, но аз няма да съм от тях", закани се за пореден път халфът на Спартак 1918.