Геша: Пламен Стилянов бил готов да върне стадион Спартак на футболния клуб

Спорт

15-10-2013, 18:39

Снимка:

Varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

ВИДЕО: Проблемът със заплатите и премиите на футболистите продължава да виси, каза още треньорът на "соколите"

Наставникът на Спартак 1918 Георги Иванов-Геша сподели пред журналисти, че е получил информация, че собственикът на фирмата на Пламен Стилянов Инжстрой, която стопанисва имотите СК Спартак, е бил готов да върне стадион Спартак заедно със залата на футболния клуб. Геша обаче не сподели от къде има тази информация с това, че не е оторизиран да говори с имена.

"Не съм оторизиран да изнасям големи подробности, освен някои принципни договорки, които са постигнати до този момент. Най-важната е, че Пламен Стилянов, като собственик на фирмата стопанисваща спортния комплекс, и хора, които да готови да инвестират и да помагат на клуба, са постигнали устна договорка стадион Спартак плюс залата и съблекалните да бъдат върнати или стопанисвани от футболния клуб. Което означава, че Спартак Варна ще има собствена къща", каза Геша.

Треньорът обаче сподели, че проблемът със заплатите и премиите на футболистите продължава да виси. Геша отново отправи апел към кмета на града Иван Портних и фирми да помогнат на отбора докато станат факт останалите неща. "За заплати и премии никой нищо не казва. Всичко е за в бъдеще, а ние имаме крещяща нужда от пари сега. Не след Нова година. На нас ни трябват животоспасяващи инжекции и лекарства", завърши Геша.