Две пишман шофьорки се преобърнаха с колите си

Животът

25-10-2013, 13:15

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

VarnaUtre

Всичко от Автора

БМВ блъсна младеж докато пресичал ул. "Железни врата"

21-годишен младеж е бил блъснат от БМВ докато пресичал ул „Железни врата” във Варна в четвъртък около 15:25 часа, съобщиха от полицията. Той е получил контузия налявото бедро и главата, но след преглед е пуснат за домашно лечение. Инцидентът е предизвикан от водача на БМВ-то 22-годишният варненец В.М.

 

Часове по-късно, около полунощ  по ГП I – 9, между гр. Варна и гр. Бургас, Т.А. «Форд Транзит» с водачка П.П. на 28 г., на около 500 м преди кръстовището за к.к. Камчия, губи контрол над МПС, преобръща се и се удря в крайпътно дърво вляво от платното за движение. Пострадала е водачката, която получава фрактура на лява ключица и малолетно дете с контузия на глава и корем. И двамата са настанени за лечение без опасност за живота.

 

И още една варненка е пострадала в четвъртък. 31-годишната Л.А. карала с несъобразена скорост-  и около 19:15 часа, на бул. «Княз Борис I» в посока центъра на града е загубила контрол над автомобила и се преобърнала вляво извън пътното платно. Вследствие на инцидента жената получава контузия на дясна ръка и глава, без опасност за живота, а малолетно дете, возещо се на задна седалка, получава контузия на череп, настанено за лечение, без опасност за живота