Спартак остана само с 11 футболисти за мача с Марек

Спорт

27-10-2013, 18:28

Снимка:

Varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Четирима отпаднаха от състава на соколите след загубата от Дунав

Спартак 1918 остана само с 11 футболисти за следващия мач срещу Марек, разбра Varnautre.bg. Това стана факт, след като Беадир Беадиров и Виктор Митев натрупаха картони и ще бъдат наказани от БФС. На всичко отгоре Митев претърпя днес в съблекалнята сериозен инцидент.
В момента, в който халфът вкарал зарядното за мобилния си телефон в контакта, се получил токов удар. В резултат на това ръката на Митев станала цялата черна и веднага бил откаран в русенската болница. Там футболистът на Спартак преминал преглед с електрокардиограма, който установил, че е здрав и може да участва в срещата с Дунав.

Освен това наказан е Симеон Ганчев, който днес получи червен картон през второто полувреме на мача с Дунав, загубен от варненци с 0:2.

Четвъртият футболист на Спартак, който няма да играе срещу Марек в следващия кръг, е Станислав Иванов. Днес той напусна стадона в Русе с разбита глава. Централният защитник е с два шева и съмнение за комоцио, заради което няма да тренира следващата седмица.
Така в Спартак остава точно с 11 футболисти, от които двама вратари.

Напълно възможно е контузеният Игнат Дамянов, който пропусна последните два мача на Спартак, да се завърне в състава. По всяка вероятност групата на Спартак ще бъде запълнена с юноши.

Любопитното е, че от щаба на Спартак задават въпроса защо мача с Дунав е бил ръководен от съдия от Благоевград, който е нашарил тима с картони за предстоящия двубой с тим от същия регион и лидер в класирането - Марек.