Станислав Стоянов: Липсата на Гонзо се отрази на Черно море

Съгласен съм, че за това време на годината ст. "Тича" има лошо покритие, но днес не беше чак толкова зле

Дългогодишният футболист на Черно море Станислав Стоянов коментира нулевото равенство с Ботев минути след края на двубоя.

"Съгласен съм, че нямаше кой знае какви футболни достойнства. Срещата не беше на нивото, което очаквахме. Равнстовен мач без много голови положения. Това мога да кажа. Ботев имаха 1-2 по-чисти ситуации през първото полувреме. Черно море можеше да вкара чрез Георги Илиев", каза Стоянов.

"Съгласен съм, че за това време на годината ст. "Тича" има лошо покритие, но днес не беше чак толкова зле. Ставаше за хубав футбол. Не мисля, че това повлия на качеството на играта. Ботев бяха спокойни, наредени добре и искаха да си тръгнат с добър резултат. Черно море е силен домакин, това е добър резултат за гостите. В Пловдив Ботев ще е доста по-офанзивен. Липсата на Гонзо се отрази. Той е отличен мотиватор, всява голям респект във футболистите само с присъствието си. Черно море доста години не може да наруши една традиция - да победи в Пловдив срещу Локо. Дано това стане в понеделник", пожела си един от най-дългогодишните играчи на "моряците" през този век.