Варненка от Морското стана студент на годината

Животът

05-12-2013, 12:16

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

На церемонията "обикновените студенти" не са били допускани, алармираха "Ранобудните"

Голямата награда за "Студент на годината" бе връчена на тържествена церемония. Отличието получи варненката Ваня Орманова от Висшето военноморско училище "Никола Вапцаров". Наградата за нея е възможност да изкара стаж в Министерския съвет.
Премиерът поздрави наградените в различните категории студенти, както и всички номинирани. Той се обърна към младите хора с пожеланието това да не бъде върха на реализацията им, а едно добро начало. "Да сте добър студент е нещо хубаво, но още по- хубаво е да имате успешна реализация, което искрено ви го пожелавам", добави Пламен Орешарски.

На церемонията се е влизало по списък. Колеги от "Ранобудните студенти" не са били допуснати, става ясно от пост в групата им във Фейсбук. "Тази вечер станахме свидетели на поредната доза абсурдност, този път предоставена ни от протежетата на временно заемащите длъжността "управляващи", т.е. от бъдещия "елит" на България. Колеги от Ранобудните студенти не бяха допуснати до церемонията по връчването на наградата "Студент на годината". Влизало се по списък. А те отидоха с жълти значки и студентски книжки. "Обикновените студенти" бяха помолени от пропусквателния пункт (чиято функция незнайно защо бяха поели НСО и "Охранителна полиция") да застанат на 2-3 метра встрани от входа, явно за да не заразят с проказата си чистите управляващи и помазаните "необикновени".

След взаимната размяна на ласкателства, поредната среща на държавната върхушка с "представителите" на студентите, затвърждаващо в управляващите чувството за безрезервна подкрепа от страна на студентската общност и след скромния коктейл, вечерта за всички е завършила в блажено задоволство. През това време, двама Ранобудни бяха задържани за нестандартно изразяване на мнението си към вече любимата институция МВР. Въпрос на избор", споделят още Ранобудните в социалната мрежа.