Три денонощия непрогледен мрак започват от днес?

Калинов доказва това твърдение с помощта на махало

Три денонощия непрогледен мрак ще започнат от 22 декември тази година. Земята ще мине в Петото измерение. Хората няма да загинат, но ще започне нова ера и ще настъпят кармични промени. Това заяви пловдивският учен и радиестезист доц. Ангел Калинов. Дългогодишният преподавател по генетика във ВСИ се позовава на пророчеството, което японската принцеса Каору Накамару обяви миналия ноември на Pythagoras Conference Global 2012.

Калинов доказва това твърдение с помощта на махало, пише Марица.  Последният засега ден, за който е насрочен краят на света, беше 21 декември. Според пропорочицата, подкрепена от доцент Калинов, обаче един ден по-късно Земята ще премине през място, наречено Noodle (от англ. "Юфка"). Тогава няма да можем да използваме електричество, няма да има слънце и звезди и ще настъпи абсолютна тъмнина. Накамару твърди, че под Норвегия, Холандия, Швейцария и Австралия вече има подземни градове, където около 10 000 човека от световния елит ще се опитат да се скрият по време на тридневното затъмнение. В действителност обаче всички хора, които до 22-и успеят да пречистят душата си, които се обърнат към Бог и започнат да се замислят дали не нараняват околните, ще се спасят.

Според пророчицата е добре да пречистим не само съзнанието, но и тялото си. Това може да стане преди всичко като спрем да консумираме храни и напитки от метални кутии. Добре е също да правим физически упражнения.

Преди няколко години с помощта на махалото доц. Калинов открива и залежи на огромен минерал с размери 17 на 17 метра в подножието на Младежки хълм в Пловдив. "Скалата на здравето", както я нарича ученият, излъчва златен кварцов лъч, който се разпръсква в пространството и лекува всички болести. Силата на светлинния поток е 9333 фотони, а като "електрически уред" той е способен да освети планетата ни 333 333 пъти. Минералът включва в съдържанието си всички 12 камъка от нагръдника на Аарон, описан в Тората. "Ако стоиш там един час, животът ти се увеличава с 10 години.
Пушачите пък се отказват от цигарите.
И аз ги отказах наскоро, а преди това пуших по една кутия на ден", разказа радиестезистът. По думите му, за да се откаже човек от вредния навик, трябва да застане на скалата и да си повтаря наум мантрата "Искам да се откажа от цигарите. На никого няма да правя зло."