Отново "убиват" Волен

Новините

06-01-2014, 16:01

Снимка:

ВарнаУтре

Автор:

varna.utre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Волен Сидеров пристига във Варна, за да иска оставката на областния

Лидерът на "Атака" изплашен за живота си от заплахи на Слави Бинев

Жалба до главния прокурор Сотир Цацаров е внесъл днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров. В нея той настоява да започне наказателно производство срещу бившия му съпартиец и настоящ евродепутат Слави Бинев.

„…Ще му размажа главата! Ще го разпльоскам, а след това ще изкарам тестисите му през гърлото… Волен да казва къде да дойда…”. Това са думите от интервю на Бинев в столичен сайт, станали повод за жалбата на лидера на ПП "Атака". 

В нея Сидеров заявява, че Слави Бинев се подготвя да го унищожи физически. Като допълнителен довод той изтъква и биографията на евродепутата като бивш състезател по таекуондо, споменава и за миналото му, свързано с "гангстерска война между борци и каратисти". 

Водевилът, започнал с интервюто, продължи в ефира на бТВ, където по време на гостуването на евродепутата се включи и адвокатът на "Атака", който потвърди, че ще бъде заведено дело за заплаха за убийство.

Повод за разправията нежду двамата бивши съпартийци станаха подновените обвинения от страна на Слави Бинев, че 39 депутати  през 2009-а година са били финансови заложници на Волен Сидеров.