Атентат срещу "България търси талант" във Варна (обновена)

От полицията потвърдиха, че действително става дума за гневен кандидат-талант.

В събота 29-годишен варненец е атакувал буса на екипа на конкурса "България търси талант" на паркинга на хотел "Аква", където е бил настанен, научи Varnautre.bg. Кастингът за новия сезон на шоуто се провеждаше в събота и неделя във Варна. Екипи на охранителната фирма успели да заловят вандала. В него са намерени метален бокс и нож. В момента полицията проверява дали той е бил сред кандидатите за талант на България. 

По-рано днес пък Вандали разбиха офиси на ГЕРБ и Атака във Варна (вижте повече)

12:00 ч Подробности за инцидента: Екшънът се е разиграл в събота следобед, когато недоволен участник, решил да си го изкара на буса на телевизионния формат и строшил един от прозорците му, уточни колегата Орлин Филиповски от БЛИЦ, цитирайки служители в хотела. От полицията потвърдиха за инцидента, като поясниха, че действително става дума за гневен кандидат-талант. 

Модерните танци и хип-хопът бяха акцент на кастинга във Варна, съобщиха на официалната си страница от предаването. Професионални изпълнители и хора, открили таланта си случайно, търсиха своето място в ефира на bTV с атрактивни изпълнения. Най-малкият претендент за участие в предаването бе 6-годишен рапър, а най-възрастният 82-годишен поет.