Електро шоу в Енерго-про

Животът

12-03-2014, 14:49

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Инициативата е по случай Световния ден на потребителите

Едночасово посещение на високоволтовата лаборатория, учебния център за безопасна работа и експлоатация и центъра за обслужване на клиенти, организира Енерго-про в събота. Варненци ще имат възможност да станат част от уникалното по рода си електрическо шоу – демонстрация на волтови дъги и пробив на изолатори във високоволтовата лаборатория. 

Желаещите да се включат в обиколката, до 13 март трябва да се обадят на телефон 0700 161 61 или да пишат на e-mail: [email protected]

За всички гости компанията е подготвила и демонстрация в учебния център, където посетителите ще могат в условия аналогични на реалните да наблюдават как служители обслужват съоръжения от електроразпределителната мрежа, като например изкачване на железорешетъчни и стоманобетонни стълбове, работа по табла и електроразпределителни касети, работа с комутационни апарати, ремонт в трафопост и други.

Центърът за обслужване на клиенти на Енерго-про също ще бъде отворен за посещение от предварително записалите се в списъка желаещи. Предвидено е първата група да започне обиколката в 10:00 часа, а следващите ще бъдат от 11:00, 12:00, 13:00 и 14:00 часа. Преди всяка обиколка посетителите ще преминат задължителен инструктаж за безопасност и ще бъдат оборудвани със задължителните предпазни средства при влизане в залите със съоръженията.