Черно море на колене в Пловдив

Спорт

22-03-2014, 21:10

Снимка:

varna.utre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Моряците паднаха с 0:5 при гостуването си на Ботев

Черно море бе разгромен насред Пловдив. Младите таланти на моряците паднаха с 0:5 при гостуването си на Ботев в мач от 20-ия кръг на Елитната група до 19 години. Варненци, водени от тандема Станислав Стоянов - Иван Николов, разочароваха с представянето си, като този мач е най-слабият за Морето от началото на сезона. "Канарчетата" пък продължават с впечатляващото си представяне през втория полусезон и вече имат 4 победи и 1 равенство от 5 срещи при голова разлика 16:0.

Два гола за успеха на „жълто-черните” реализира Серкан Юсеин, а по едно попадение добавиха Наско Милев, Валентин Томов и Емил Камберов. Жълто- черните" владееха много повече топката от своя съперник, но въпреки това първите 20 минути преминаха без никакви положения пред двете врати. В 25- ата минута Серкан Юсеин получи топката в наказателното поле на "моряците" и с удар в далечния ъгъл откри резултата. Секунди преди края на първата
част Наско Милев, с удар от близка дистанция, покачи на 2:0.

След почивката доминацията на пловдивчани бе пълна и те отбелязаха три безответни попадения. В 60-ата минута домакините получиха право да изпълнят дузпа, която бе реализирана от Серкан Юсеин. Малко по-късно Емил Камберов се разписа за 4:0, а крайният резултат бе оформен в 78-ата минута от Валентин Томов. Освен реализираните попадения на няколко пъти "канарите" удариха и гредите зад Ставрев.

"След такава загуба е трудно да се говори. Бяхме ужасно бавни и тромави. Това ни попречи да си подаваме топката. Безобразен мач от наша страна", коментираха от лагера на "моряците".