Присъствието на Гонзо притеснява Ботев Пд

Шефовете вземат мерки да не се стигне до ексцесии по време на мача с Черно море

Присъствието на треньора на Черно море Георги Иванов притеснява ръководството на Ботев Пд ден преди предстоящото гостуване на моряците в Пловдив, научи Varnautre.bg. Причината е, че феновете на домакините недолюбват Гонзо, което си пролича и на есенния мач между двата тима на стадион "Христо Ботев".

Тогава привържениците на "жълто-черните" уцелиха с бутилка по гърба наставника на варненци, като по треньорския щаб на Морето летяха всевъзможни неща през цялата среща. Бултрасите продължават да свързват Гонзо с градския съперник Локо Пд и затова той остава голям дразнител за агитката на тима под тепетата. Сега опасността за щаба на Черно море е още по-голяма, тъй като срещата ще се играе на базата в Коматево. Там трибуните са доста близо до скамейките, което най-много притеснява ръководството на Ботев.

Припомняме, че и друг бивш треньор на Черно море, свързан с Локо Пд - Стефан Генов, също усети на гърба си омразата на "канарите". Той бе уцелен в Коматево с бутилка по главата, след което отборът на Ботев бе санкциониран от БФС и наказан с лишаване от домакинство. След срещата Генов коментира, че ако не се вземат мерки на този стадион, може да се стигне до много сериозни последствия, а защо не и до убийство.

По тази причина шефовете на Ботев предприемат разговори с тарторите на агитките, за да предотвратят ексцесии по време на мача.

В същото време привърженици на Левски буквално наводниха форумите с призиви най-успешният наставник на тима от "Герена" Станимир Стоилов да се завърне в клуба заедно с Гонзо. "Щом на вас не ви харесва, нека Мъри си дойде при нас", бе лайтмотивът на повечето коментари. Според информациите Георги Иванов-Гонзо следи внимателно ситуацията около треньора на Ботев и се надява, че ще успее да го привлече при "сините" от лятото.