Кой ще смени Гонзо начело на Черно море?

Изявлението на Георги Иванов след мача с ЦСКА жегна до краен предел "зелено-белите" фенове

"Кой ще е новият треньор на Черно море, след като Георги Иванов премине в Левски?", това се питат феновете на "моряците", след като самият Гонзо сподели, че преминава на Герена след края на сезона. Вариантите могат да растат до безкрайност, а и всеки фен определено има свои фаворити за поста. Очакванията са още от сега в медийното пространство да "завалят" име след име на различни знайни и незнайни, самопредложили се специалисти. Истината обаче е само една: вариантите за нов наставник на варненци през новия сезон са точно два - Илиан Илиев и останалите. Поне така мислят феновете.

От фенклуба на Черно море вече коментираха пред Varnautre.bg, че единственият достоен да поеме тима след заминаването на Гонзо е именно легендата на клуба Илиан Илиев. Дали това ще се случи, зависи от много обстоятелства.

"Треньорът, кой е треньорът?" На този въпрос феновете няма да получат отговор, поне засега. Поне не до края на сезона, тъй като Гонзо остава начело на Черно море дотогава.

Изявлението на Георги Иванов след мача с ЦСКА жегна до краен предел "зелено-белите" фенове. На всички им е ясно, че сърцето на Гонзо е именно в Левски, но никой не очакваше да чуе от него - "Не искам Черно море, искам Левски". Точно така привържениците разбраха думите на наставника, който малко преди това уважаваха повече от всеки друг в последните години. Да кажеш така за отбора, който те издигна в съзнанието не само на варненци, а и на голяма част от футболната общественост - просто не е честно. Да не забравяме, че единственото, което задържа в момента Гонзо в Черно море, е неговият договор с клуба. Това е тази малка подробност, която стои на пътя му към Левски.

Всички, обичащи отбора от "Тича", си задават и друг въпрос - ще бъде ли Гонзо такъв, какъвто вече свикнахме да го виждаме в оставащите мачове. Жаден за успехи. Успехи с Черно море. 

Нека не забравяме, че освен всички срещи до края на първенството, предстоят и две срещи на Черно море с Левски. Няма как тези два иначе сериозни сблъсъка сега да не бъдат поставени под въпросителна - дали Георги Иванов ще бъде пълноценен в работата си срещу отбора, в който отива след края на сезона. А ако от тези мачове зависи класирането на Левски за евротурнирите? Колкото и малко да е вероятно, "сините" имат теоретичен шанс за участие в Европа.

Едно на пръв поглед добронамерено изказване на Георги Иванов след мача с ЦСКА, доведе до толкова много въпроси, които засега нямат отговор. Въпреки че Гонзо се опита да успокои феновете, а и самите футболисти, че остава в клуба до края на сезона, ефекта, който постигна, беше точно обратен.

Има ли Черно море треньор? Това е въпросът, който ще виси над иначе големия мотиватор във всеки един момент до края на първенството и най-вече в мачовете с Левски.