Емо Луканов преди мача с Литекс: Искаме трите точки (видео)

Спорт

17-04-2014, 18:00

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Сашо Александров пропуска мача с Литекс

Помощник-треньорът на Черно море и полузащитникът Дани Георгиев за очакванията си за мача утре

Полузащитникът на Черно море Дани Георгиев очаква неговият отбор най-после да победи Литекс и да спре лошия късмет на мача утре. До момента през сезона варненци загубиха на два пъти от ловчанлии и веднъж завършиха наравно.

"Очаквам труден мач. В седмицата няма лесни мачове. Излизаме да победим във всеки мач. Литекс се борят за титлата, докато ние нямаме поставени цели. Това не пречи да ги победим. Тук на "Тича" играхме по-добре от тях и мисля, че решаваща се оказа тази дузпа. В Ловеч двата мача бяха равностойни. Сега се надявам, дори да не ги надиграем, да победим. Не искам да коментирам съдийството. Имаше в епизодични мачове странни решения, но мисля, че добре се справят съдиите", заяви Георгиев.

"Очаквам да вземем това, което не взехме в последния мач на наш терен. Искаме трите точки. Досега падахме от тях по-нелеп начин. Не мисля, че ще има проблеми със съдийството. Вихрен Манев се спря добре. Нека да спазват съдийски правилник", призова помощник-треньорът на "моряците" Емо Луканов.

Срещата с Литекс пропускат наказания Сашо Александров и Живко Атанасов, който е изваден от първия отбор и тренира с юношите. Участието в мача на нападателят Валери Домовчийски ще бъде до последно под въпрос, тъй като все още не е напълно възстановен от контузия.