DeSheli - нова епоха в грижата за красотата и младостта

Варна Лайф

24-04-2014, 17:12

Автор:

Платена публикация

Всичко от Автора

Още по Темата:

Код: Красива

Най-съвременият франчайз бизнес модел DeSheli е неподражаем новатор в козметичната индустрия

"Напоследък светът върви толкова бързо, че всеки път,
когато някой се опита да каже: "Невъзможно е да се направи това",
обикновено бива опровергаван от друг,
който току-що е успял да го стори"

Елбърд Хабърд

Време е за идеи, изпреварващи времето! Разбира се, всичко познато и известно досега е удобно, но светът се развива постоянно, предоставяйки нови възможности и нов прочит на старата информация.

В пренаситения ни век има едно неписано правило, че за да се наложиш като лидер в големия бизнес, трябва просто да надминеш очакванията. Именно това прави международният козметичен бранд DeSheli.

Уникалната концепция на козметичната компания включва не само високо качество, но следпродажбено обслужване и обратна връзка с клентите в рамките на 1 година. Тази грижа за клиентите се предлага за пръв път на българския пазар.

Новаторската система на обслужване дава възможност на потенциалните клиенти и на всички, които искат да се запознаят по-отблизо с марката, да оценят качеството на продуктите и да изпитат действието им преди покупката, както и да получат детайлна консултация спрямо индивидуалните си потребности. Акцентът са комплексният подход и грижа. Философията на компанията е, че всяка жена е достойна поне веднъж в живота си да си позволи качествено петзвездно изживяване, независимо от социалния си статус.

Козметичните линии, разработени и създаени в най-авторитетните лаборатории на Израел Hlavin Industries Ltd и E. L. Erman Cosmetics Manufacturing, са плод на дългогодишни изследвания и научна работа на специалисти в областта на естетичната дерматология, биологията и най-новото от света на високите технологии.

Екслузивните права принадлежат единствено и само на DeSheli, затова продукцията може да бъде намерена само в специализираните центрове на компанията.

Козметичните линии, представени от DeSheli, са предназначени за домашна спа грижа, като акцентът е комплексният подход. Специалистите отдавна са на мнение, че за постигане на оптимални резултати за красива и гладка кожа е необходима комплексна грижа, включваща почистване, хидратация, подхранване и защита на кожата.

Продуктите се отличават с богато разнообразие на натурални съставки, ценни растителни екстракти, масла, биологично активни елементи.

И тъй като линиите се създават в Израел, в състава на всеки компонент влиза вода от Мъртво море, която е богат източник на полезни минерали и микроеленти, благоприятстващи нормализирането на жизнените функции на кожата по естествен начин. Продуктите са с изключително леки и фини текстури, имат ниска молекулярна маса, което им позволява да проникват в дермата. Така, полезните вещества се усвояват по естествен начин, стимулират се естествените процеси за регенерация, производство на собствен колаген и еластин. По такъв начин продуктите изцяло заменят нуждата от агресивно въздействие върху кожата, като инжекционните методи за подмладяване, например, или механично почистване на лицето (което в някои страни по света е забранено вече).

DeSheli e изцяло иновативно решение в борбата с неестетичните недостатъци и нова ера в грижата за красотата и младостта. Задавайки нови стандарти в обслужването, компанията се налага в световен мащаб, заемайки солидни позиции в кометичната индустрия. Освен високото качество на предлаганата продукция, за първи път се предлага и гарантиране на резултата, посредством компютърна диагностика. Тъй като комплексната грижа не е еднократен акт, който да промени по вълшебен начин външния ни вид, а постепенно и целенасочено подобряване на кожата, се изисква време и постоянство. Затова компанията предлага следпродажбено обслужване, като всеки месец клиентите идват на безплатна компютърна диагностика, която показва положителната динамика и индивидуалните изменения. По такъв начин клиентите получават професионална подкрепа и напътствия как да използват продуктите, както и възможността сами да проследяват резултата.

DeSheli представя нов поглед към Жената и отношението й към самата себе си - а именно, че жената трябва да изисква и да получава най-доброто, защото най-безценното усещане за Жената е безусловно да се чувства прекрасно и да й личи!

Специализираните центрове на DeSheli можете да посетите във Варна:
Мол Варна, ет.2
бул. "Владислав Варненчик" № 186
+359 877 119 233

и в София:
Студентски град, ул. "Професор Атанас Иширков" № 13
+359 877 371 777