Над 800 деца от детските градини във Варна се пускат във футболен турнир

Спорт

14-05-2014, 13:17

Снимка:

ДФК Делфините

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Над 140 деца се пускат във футболен турнир на ДФК Делфините

Надпреварата в събота и неделя на "Младост"

Над 800 малчугани от 19 детски градини на Варна на възраст от 4 до и 7 години ще се пуснат четвъртия поред футболен турнир на ДФК Делфитени, който ще се проведе този уикенд в Морската столица, научи Varnautre.bg. Надпреварата е организирана от детски футболен клуб "Делфините" със съдействието на Община Варна и ЗС на БФС. Арена на сблъсъците на невръстните футболисти ще е общинския спортен комплекс Младост. Освен от детските градини, в състезанието ще участват и децата, трениращи в зала Тринити Парк по програмата на ДФК Делфините.

В събота (17 май) ще играят малчуганите от втора група, а в неделния ден ще се състезават батковците им от трета и четвърта група. Очаква се децата да бъдат мощно подкрепяни от своите родители и близки.

Организаторите са предвидили много купи и индивидуални награди, грамоти, топки и лакомства за всяко дете. Осигурини са и професионални футболни съдии, които да ръководят срещите, за да могат малчуганите от най-ранна възраст да са запознати с правилата на футболната игра.