Румънска и българска кола се смляха на пътя за Долище, има ранени (+)

Крими

03-07-2014, 12:31

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Автомеле на пътя за Долище

В единия от автомобилите е имало три деца

Зверска катастрофа стана преди малко на пътя за Долище, на кръстовището за Албена, научи Varnautre.bg. Участници в инцидента са румънска и българска кола.

От удара автомобилите буквално са се пръснали из нивата край пътя. Има ранени. В момента кола на случаен очевидец на катастрофата превозва един от пострадалите в автомелето. В една от колите е имало три деца.

По информация на очевидци три румънски автомобила са се движили един след друг, като първият от тях - "Фолксваген Поло" не спира на стопа на разклона. Междувременно от Албена се е движил българският автомобил - "Мерцедес" с добричка регистрация, който отнася неспрелия румънец. Двигателят на румънската кола е изхвърчал. Три линейки пристигнаха на мястото на катастрофата.

Стана ясно, че във "Фолксваген"-а са пътували семейство - мъж, жена и три деца. И петимата ги откараха в болница за преглед. Шофьорът на "Мерцедес"-а е бил сам в колата. Той също беше откаран в болница.

+

Сериозно пострадало е 11-годишно момче, пътувало в румънската кола. Детето е получило фрактура на черепа и контузия на мозъка и е настанено в болница с опасност за живота. В лечебно заведение е настанен и шофьорът на "Мерцедес"-а, който е получил съчетана травма на глава, гърди и корем, но без опасност за живота.

По случая е образувано досъдебно производство.

Снимки от зверската катастрофа можете да видите тук