Варна приема Национална тенис лига

Спорт

22-07-2014, 11:48

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Заявяване на участие и online плащане може да се направи на официалния сайт на лигата

На 26 и 27 юли, на кортовете на ТК Черно море Елит за трета поредна година ще се проведе турнир по тенис за двойки мъже и смесени двойки, от календара на КАИ Национална тенис лига. Традиционно турнирът е силен и противопоставя едни от най-силните двойки в аматьорския тенис в България.

В първия ден от надпреварата на корта ще излязат двойките мъже. Те ще изиграят своите мачове до фаза полуфинал включително. Финалът ще е в неделя от 10:00 часа. Тогава стартира и OPEL CUP за смесени двойки. Победителите в годишната ранглиста на този турнир ще спечелят пътуване до Париж за последния "Мастърс" 1000 от ATP.

Организаторите са предвидили малки индивидуални подаръци за всеки тенисист от турнира. Купи и наградни чекове от HEAD ще получат победителите и финалистите от надпреварата. Награждаването ще е след последния изигран мач в неделя.

Заявяване на участие и online плащане може да се направи на официалния сайт на лигата www.ntl.bg, където е качена и наредбата за турнира. Информация за турнира може да се получи и от клуба домакин на проявата - ТК Черно море Елит - Варна.