Варненец с 2 милиона харесвания във Фейсбук (видео)

Варна Лайф

28-07-2014, 13:40

Снимка:

Митко Новков

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Още по Темата:

BMW Bullshark: Още един смел проект на Наско Вилнер

BMW Bullshark

Супер фен на BMW получава признание от централата в Мюнхен

Вие може и да не познавате Тодор Тодоров, но може би сте срещали работата му и негова страст в миналото. Гарантираме ви, особено ако сте собственик или фен на BMW X5.

Това се дължи на факта, че Тодор е основател на най-голямата BMW Х5 фен страница, която е официално подкрепена от BMW и скоро достигна два милиона харесвания. Изненадващо, нали? Как такава страница  успява да достигне толкова висок брой почитатели, когато дори официалната страница BMW M (подразделение на BMW за спортни автомобили) например има само 1.1 милиона фенове?

Страст, усилена работа и отдаденост могат да те отведат далеч.

За да изразят своята благодарност, екип на BMW пътува до България и се срещна лично с Тодор, за да им разкаже своята история пред камера. Така ние открихме, че той е създал страницата през 2008 г. от чист ентусиазъм и любов към модела.

Неговата отдаденост през времето не е останала незабелязана и привлича вниманието на немската компания. Дори използват негови снимки на различни билборди в България и Германия, за да покажат тяхната признателност.

Разбира се, той използва възможността чрез видеото да благодари на всички, които са му помогнали и са се присъединили към неговата  страница, вижте го и вие: