STELLko с общо парче с Димитър Кирязов (видео)

Варна Лайф

21-10-2014, 20:31

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

"Остани" - новият хит от Варна (видео)

Коя девойка впечатли най-много журито на импровизирания конкурс, разберете сами, като изгледате видеото на "Без теб”

15-годишен "стаж" в музиката е най-малкото, което може да се каже за певеца Стелиян Донев, по-известен с псевдонима си "STELLko". Той е бивш музикален редактор на Дарик радио във Варна и част от електронната формация "RST", която извади няколко хитови проекта през изминалото десетилетие. 

"STELLko" сбъдва своите желания и мечти и с няколко соло проекта през годините в поп, рок и алтърнатив жанровете. Запомнящият се тембър на "STELLko" помним и от "Китарата ми плаче" и "Остани", реализирани заедно с китариста Вен.

"Някой си отива" пък спечели награда на международния фестивал "Discovery".

Артистът не спира да преследва различното, новото и оригиналното, затова и се впуска в общ проект с варненския рапър Миро. Песента им излезе през лятото, с типичното за сезона заглавие "Лятото дойде".

Страстта към електронната музика на "STELLko" така и не умира през годините и той прави колаборация с небезизвестния български диджей "Diass" с песента "Всичко за теб".

В по-късен етап, впечатлен и от продукциите на Димитър Кирязов, също диджей, изпълнител и композитор в електронния бранш, Стелиян Донев решава да направи колаборация и с него. Песента им "Без Теб" е вече факт и със заснето видео. Режисьор за техния сингъл е добре познатият от уеб сериала "Типично" - Николай Гарабедян, който всъщност е част от продуцентската къща на Кирязов - "The City of Love Records". В нея като нов артист влиза и самият "STELLko". Индивидуалността на видеозаснемането и запазената марка на Гарабедян "Cybertronic Studios" добре се познават във видеопроекта на "Без Теб". Действието се развива на изоставена военна база в близост до Бургас, на чийто терен се разиграва модно ревю. "STELLko" и Кирязов, разбира се, са жури.