Въоръжен мъж с пистолет и пушка нападна варненка

Крими

24-11-2014, 14:06

Снимка:

pixabay

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Полицията задържа още двама скандалджии

36-годишна жена е била нападната от въоръжен мъж. Варненката е успяла да подаде сигнал в полицията и извършителят е задържан на място. Криминално проявеният и осъждан 59-годишен Д.Д. е отправял заплахи за саморазправа към жената и към трето лице, пред дома им, намиращ се на ул. "Кишинев". Инцидентът е станал миналия четвъртък, информират от полицията. Полицаите са прибрали оръжието, с което е заплашвал хората - газов пистолет и въздушна пушка.

Задържани са още двама скандалджии. В петък, около 12:30 часа, е получен сигнал, че на ул. "Цар Асен", в магазин за дрехи, има буйстващ мъж. 25-годишният С.Д. отправял закани, заплахи и обиди. Задържан е за 24 часа и след съдебно заседание му е наложено административно наказание - 100 лева глоба.

Заради непристойни действия грубо нарушаващи обществения ред е закопчан и 22-годишният А.И. Инцидентът е станал вчера, около 02:30 часа близо до увеселително заведение на бул. "Сливница". В полицията получават сигнал за мъж, нуждаещ се от помощ. При появата на униформените служители, той започнал да отправя закани, заплахи и обиди към тях. По случая е образувано досъдебно производство. А.И. е задържан за 24 часа, информират още от полицията.