БФС с нов жест към Живко Господинов

Светльо Петров и Диян Божилов се включват в Коледния турнир

Зоналният съвет на БФС - Варна дарява средства за лечението на легендата на Спартак и Варна Живко Господинов, научи varnautre.bg. Както е известно, през юни Жиката бе диагностициран с рак на белия дроб и оттогава се лекува с процедури в Турция и София, за което са необходими още пари. За целта местната футболна централа и отборът на Ветерани Черно море организират Коледен турнир. В него ще участват бивши футболисти на двата варненски клуба, както и играчи от региона, между които Светльо Петров и Диян Божилов.

След надпреварата, в която ще участват четири тимю, с треньори Илиан Илиев, Божил Колев, Никола Спасов и Стефан Богомилов, ще се разиграе томбола с награди. Присъстващите на събитието ще могат да си закупят и календари с автографи на именити футболисти на цена по тяхно желание.

Ръководството на ССК Черно море е съпричастно с инициативата на ЗС на БФС - Варна и Ветерани Черно море и реши да предостави зала "Владислав" безвъзмезно.

Припомняме, че през лятото БФС отново подпомогна лечението на Живко Господинов, като тогава от родната футболна централа дариха на легендата на Спартак Варна 5 хил. лева.

Средства за Живко Господинов могат да бъдат преведени в Централна кооперативна банка на три сметки:
IBAN BG 85 CECB 9790 4081 6472 00 (в левове)
IBAN: BG32 CECB 9790 4181 6472 00 (в долари)
IBAN: BG08 CECB 9790 1481 6472 00 (в евро)