Вилян Бижев: Гонихме бърз гол и го постигнахме

Благодаря на лекаря и физиотерапевта ни, че ми помогнаха да се възстановя по най-добрия начин от травмата и да се върна в добра форма на терена

Авторът на четвъртия гол за Черно море в реваншна с Локо (ГО), завършил 5:0 за варненци, Вилян Бижев разкри, че целта им е била да вкарат бърз гол, за да решат колкото се може по-рано спора.

"Успяхме да го направим, след това малко се отпуснахме, но после реализирахме още голове. Искам да благодаря на лекаря и физиотерапевта ни (д-р Стефан Петров и Виктор Бумбалов), че ми помогнаха да се възстановя по най-добрия начин от травмата и да се върна в добра форма на терена“, каза Бижев.

Последният се отклони от темата и се върна на минали периоди от живота и кариерата му. "Не е вярно, че съм роден в САЩ, както се пише. Роден съм в София, но когато съм бил на 5 години, семейството ми се мести да живее в САЩ. Там започнах от малък да играя футбол, а като юноша мениджър се свърза с моя треньор и се стигна да трансфера ми в Англия. На Острова Ливърпул, в който бях, е моят любим клуб, но иначе харесвам най-много Барселона", допълни Вилян.