Варненско момиче представя България в "Мис супер талант на света"

Варна Лайф

14-03-2015, 19:13

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Всеки, който иска да подкрепи хубавата варненка, може да го направи в официалната страница на конкурса

Фаворитката на журналистите в изданието на конкурса за красота Мис Варна 2013 Луси Димитрова ще се бори за титлата Мис супер талант на света. Конкурсът Miss Supertalent of the World ще се проведе в Ница на 21 май. Всеки, който иска да подкрепи нашето момиче, може да го направи в официалната страница на конкурса, където онлайн гласуването в подкрепа на претендентките вече започна. Към момента варненката е събрала 106 гласа и е на второ място.

20-годишната Лусиана Димитрова е родена във Варна, но от дълги години живее в Швеция. Именно там през 2013 година тя се класира за финалите в конкурса "Miss World Sweden 2013", но не успява да вземе короната. Красивата българка завърши на четвърто място.Лусианаима над седем години стаж като манекенка. Започва изявите си на модния подиум малко след като пристига в Стокхолм.

Получавала е покана за участие в Мис България, но я отказва, защото по думите й, "не й се влиза в подобни родни формати". Лусиана определя модата като нейно хоби, което я кара да се забавлява.