Палиха свещи пред Гранд мол за 40-те дни от смъртта Нягол

Група варненци почете паметта на убития

Помен за убития Нягол направиха няколко варненци пред Гранд мол вчера. Малка група от хора се събра около около три часа, за да запали свещи и да остави цветя на лобното място на Нягол Петров, 40 дни след смъртта му, която бе причинена от трима служители от охраната на Гранд мол. 

След като групичката остави снимка и почете паметта на Нягол пред тръговския център, тя се отправи и към гроба на му, който по ирония на съдбата е на метри, точно срещу сградата в която бе извършено бруталното зверство. 

Нягол Петров бе убит на 14 март от трима охранители на Гранд мол, след като му нанесоха тежък побой и извършиха с него невъобразими гаври. Това обаче не попречи, в деня на инцидента от Гранд мол, на чиято територия се случи зверството да излязат с официално съобщение, че "на територията на търговския комплекс от естествена смърт е починал гражданин, който е бил без документи и с вид на бездомен". 

Трима биячи, предизвикали смъртта на Нягол - 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов, са в ареста от 19 март с постоянна мярка "задържане под стража". 

Всичко за убийството в Гранд мол вижте тук

Мъж умря в мола

Починалият в мола - жертва на убийство

Тримата охранители в мола убили жертвата си по особено жесток начин

Убийците от мола - на възраст между 20 и 25 години

Семейството на убития в мола: Нягол на мравката път правеше

Молът и охранителната фирма с роднинска връзка

В Гранд Мол уволниха началник-смяна от охраната си

Близките на убития Нягол не смеят да кажат на майка му как е умрял

Охранителите, обвинени в убийството на Нягол, влязоха в съда