13 май : Чувствайте, усещайте и се наслаждавайте

Хороскоп

12-05-2015, 21:26

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

11 -17 май: Блокадата на Марс и Сатурн

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

Слънце в Телец, Луна в Риби. Астрологична картина на деня

Денят ще продължи и доразвие вчерашните тенденции, което означава, че и днес ще можем да разчитаме на интуицията си, да откриваме скрити способности у себе си и околните, както и да се радваме на съчувствие или да предлагаме помощта си на тези които се нуждаят от нея. Не се учудвайте че мисълта ви не върви гладко, а задълбочените анализи не генерират логични заключение. Просто чувствайте, усещайте и се наслаждавайте на възможността нещата да се случват от само себе си. Така или иначе, да им дадете тласък или посока едва ли ще ви се удаде. А вложените за това средства и усилия няма да получат адекватно възнаграждение.
 
Днес повече от всякога ще бъдем предразположени към уединение, размишление и оттегляне навътре в себе си. В случай че успеете да превърнете този копнеж в съзнателен стремеж и го удовлетворите, ще можете да разберете по-добре себе си, своите потребности, желания, страхове и най-съкровени емоции. Потърсете красотата и хармонията в себе си и около себе си. Това ще ви помогне да пробудите творческите си способности, които във вечерните часове ще можете да насочите в съвсем практични занимания-например да украсите дома, да направите малки подаръци, или да приготвите вкусна вечеря с която да зарадвате близките си. Това е почти задължително за дамите, ако искат да подкрепят половинките си, които най-вероятно се чувстват обезсърчени от суровия натиск на Марс и Сатурн.

Работа и бизнес
Е, този ден определено не е предназначен за работа. Разбира се изключение винаги има и то е за тези, които се изявяват професионално в сферата на изкуството, психологията и рехабилитацията. На успех при работа с точни сметки и разчети, делови инициативи и конкретни, практически начинания едва ли ще можете да разчитате, напротив липсата на напредък в тях буквално ще ви обезсърчи. Ще ви липсва концентрацията необходима за дела, изискващи точност и висока степен на отговорност. Важните дела, срещи и преговори е по добре да пренасочите за утре, когато освен всичко друго, ще можете да свършите работа колкото за цял месец, затова днес просто отдъхнете.

Здраве, хранене и красота
Днес антицелулитните и лимфодренажните масажи,пречистващите и почистващите грижи са най ефективни, особено ако бъдат съчетани с водни процедури.Косите растат много бавно и прическите за дълго ще запазят формата си.Абсолютно противопоказно обаче, е използването на химични козметични средства, бои и стилизиращи продукти.  Полезно ще бъде да пиете повече вода. Колкото повече, толкова по-добре - водата ще подпомогне очистителните процеси в организма ви и ще съдейства за освобождаването на шлаки и замърсявания по естествен път, без неприятни последици.