3 юни : Разнообразие и непринуденост

Хороскоп

02-06-2015, 17:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пълнолуние в Стрелец- Широка панорама

Слънце в Близнаци, Луна в Стрелец. Астрологична картина на деня

В сряда, през целия ден Луната ще се движи на празен ход, което от една страна ще намали или съвсем ще отнеме ефективността от целенасочените ни усилия, но от друга, ни дава прекрасна възможност да поспрем, да отдъхнем и да анализираме опита от преживяното през предходните дни. А преживяванията сега къде повече къде по-малко са меко казано противоречиви. От една страна активната жизнеутвърждаваща сила генерирана от тандема Слънце Марс генерира висок интелектуален потенциал, работоспособност, конкурентноспособност и желание да поемем сами управлението на живота си. От друга, Меркурий ни напомня че без сме приключили с поетите вече задължения, без да сме направили щателен анализ на досегашните грешки и провали и да отстраним на последствията от тях, движението напред е невъзможно. Затова днес, при далеч по-спокойна обстановка и при липса на каквато и да било необходимост да се ангажираме с външния свят, можем и е редно да се посветим на това. Прегледайте още веднъж всички файлове в компютъра и главата си, завършете и преработете онова, което се нуждае от довършване и преработка и се опитайте спокойно да интегрирате в съзнанието си информацията и впечатленията от предходните дни. Новия информационен фон за следващите няколко месеца вече е зададен. Сега ще трябва да нагодим представите и очакванията си спрямо него, за да можем в последствие наистина да пристъпим в бъдещето.
 
Ако Пълнолунието в Стрелец е пробудило у вас жажда, или необходимост да внесете разнообразие и обновление в живота си, днес ще имате възможност на спокойствие да обмислите възможностите и последствията от това. Денят ще ни предостави прекрасни условия и за непринудено, весело общуване с приятели, които освен всичко друго, могат да ни предоставят възможност да разширим социалния си кръг чрез случайни запознанства с интересни и необичайни хора. Не се самообвинявайте, ако интуицията ви подсказва че трябва да гледате с повече лекота и непринуденост на проблемите си. Това не е безотговорност, а философски подход, който сега ни е необходим за да излезем от стереотипите и да си дадем възможност да видим алтернативни, неизследвани до момента възможности.
 
Работа и бизнес
Днес ще ни бъде трудно да се концентрираме в конкретни дела, затова пък абстрактното мислене и менталното проиграване на алтернативни варианти може да генерира ценни прозрения, на които в бъдеще бихме могли да придадем съвсем практическа стойност. Деловите срещи вероятно ще протичат непринудено, в неформална, приятелска обстановка, но споразуменията постигнати днес може никога да не се осъществят по една или друга причина. Е, постигането на съгласие и приятелски симпатии също е инвестиция в деловите взаимоотношения.
 
Здраве, хранене и красота 
Здравето по време на пълнолуние е лабилно и много уязвимо. Интензивния приток на впечатления и умственото претоварване може да предизвика пристъпи на главоболи, смущения в съня и скоростно протичане на възпалителни и инфекциозни процеси. Почивката в тези случаи е най ефективното лекарство. Направете си дълга разходка сред природата и ако имате възможност преминете на по-лек хранителен режим.