4 юни: Алтернативи за адаптация

Хороскоп

03-06-2015, 16:58

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

1-7 юни: Позитивен обрат

Пълнолуние в Стрелец- Широка панорама

Слънце в Близнаци, Луна в Козирог. Астрологична картина на деня

Луната в Козирог днес и утре ще поохлади ентусиазмът ни и ще ни приземи в по-делничната реалност. А по-хладният емоционален климат и взискателното отношение на околните, ще ни напомнят че имаме и задължения. Е онези които имат постижения, са наясно че те изискват внимателно планиране, упорит труд и търпение, така че не е излишно от време на време да си припомняме необходимостта от усвояването и развиването на тези качества. Затова се опитайте за кратко поне да се дистанцирате от емоциите и капризите и се фокусирайте върху задълженията си. Целеустремеността ви няма да остане незабелязана нито от Съдбата, нито от шефовете, или тези от които зависят деловите и професионалните ви постижения.
 
Отминаващото вече Пълнолуние в Стрелец, вероятно е разкрило пред мнозина нови перспективи и възможности. Благодарение на благоприятното стечение на обстоятелствата сега 
ще получим възможности да пренасочим усилията си в завладяването на нови територии. Онези, които умеят бързо да разпознават внезапните шансове и да се нагаждат към текущите обстоятелства ще извлекат максимална полза от това. Позволете си разумни рискове и допуснете, че съществуват възможности които не са ви хрумвали но вероятно ще ви предоставят по-добри условия за развитие и разгръщане на личния потенциал. Потърсете алтернативи и не вървете по утъпкани пътища, особено ако те не са ви отвели на място, което не желаете да напускате.

Работа и бизнес
Мащабни начинания и внезапни шансове днес могат да почукат на вратата ви. Ако те са обвързани с благородни каузи, предоставят възможност за разширяване на бизнеса ви или повишаване на квалификацията ви, или ви предлагат възможност за участие в международни проекти и работа с чужденци, си струва да ги проучите и обмислите. Не зацикляйте обаче в детайлите, сега едва ли ще ви се удаде да проанализирате и предвидите всичко. Постарайте се вместо това да постигнете по-широка представа относно естеството на начинанието, неговите перспективи и най-вече в достоверността на информацията, лоялността и репутацията на хората от с които ще ви се налага да работите. Особено внимание обърнете на тези предложения които произтичат от наскоро възобновени контакти и краткосрочен потенциал за реализация.

Здраве, хранене и красота
Способностите за адаптация на организма в момента са ограничени, поради което е желателно да си наложим известни ограничения както в социалния живот така и в менюто. Ако изпитвате вътрешно напрежение, умора и психически дискомфорт, задължително релаксирайте в края на деня. Подходящи средства са водните процедури, релаксиращи упражнения, приятна музика и почивка в спокойна обстановка. Сега е момента да стартирате диети и процедури за редуциране на теглото и намаляване на целулита.