10 юни: Умиротворение

Хороскоп

10-06-2015, 00:16

Снимка:

http://pixabay.com/

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

8-14 юни : Ръка за сбогом на миналото

Слънце в Близнаци, Луна в Риби - Овен. Астрологична картина на деня

В кратък оазис на покой и умиротворение ще се превърне сряда, особено първата половина на деня, когато дори ярко проявения тия дни импулс за движение и обмен на информация ще позатихне. Настроението ще бъде спокойно и дори неглежиращо по отношение на текущите събития, но независимо как ще го наречем, апатичен или философски, общият емоционален фон ще ни даде възможност да дадем покой на ума и да се заемем с някои по-второстепенни но затова пък належащи задачи, за които не се нуждаем от умствена концентрация.
 
По активните и нетърпеливи личности обаче, вероятно ще изпитат истинско облекчение в следобедните часове, когато Луната ще навлезе в огненото царство на Овена. Промяната ще стане напълно осезаема, когато някои от застоялите в последните два дни процеси отново придобият актуалност и тласък за развитие. Ако желаете да се възползвате максимално от активните принципи обаче, не чакайте поканата на външни обстоятелства, а сами поемете инициативата. Сега действията и решенията при които разчитате на своята самостоятелност и независимост имат необходимият потенциал да доведат до качествен напредък в актуалните за вас житейски ситуации.
 
Работа и бизнес
Първата половина на деня е подходяща за работа в уединение не изискваща висока степен на концентрация. Използвайте я за да подредите мислите и делата си. Следобед това ще ви се удаде далеч по-трудно, а и внезапни новини и обстоятелства могат напълно да ви отклонят от планираната програма. Сериозен потенциал имат предложения и ситуации които ще ви позволят да разширите полето на действие, влияние и познания. Обърнете им сериозно внимание. Успешно и надеждно ще протича и взаимодействието с официални институции и техни представители.
 
Здраве, хранене и красота
Денят е свързан с имунната система и гръбначния стълб. Тяхното укрепване ще има благоприятно въздействие върху външният вид и походката ви. Благоприятен е и за водни процедури и подхранващи грижи. Абсолютно противопоказно е използването на химични козметични средства, бои и стилизиращи продукти. Сложните прически ще имат съвсем кратък живот, но ако подстрижете косата си днес тя ще израсне по-здрава и пищна. Косите растат много бавно и прическите за дълго ще запазят формата си.