11 юни : Овладейте скоростта, намалете натиска

Хороскоп

10-06-2015, 23:35

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

8-14 юни : Ръка за сбогом на миналото

Слънце в Близнаци, Луна в Овен. Астрологична картина на деня

Горещите страсти и нетърпеливостта в действията и решенията, в четвъртък може до добият опасен развой и да ни подтикнат да се движим с опасно висока скорост по пътищата на живота. А поради необходимостта да се справяме с множество сложни ситуации едновременно, съчетана с липсата на каквато и да било готовност за отстъпки и компромиси общуването с близки и колеги също няма да протича хармонично. Откровеността е положително качество, но не си позволявайте да преминавате допустимите граници и да я превръщате грубост и цинизъм. Ако усещате че събитията в живота ви се развиват твърде бързо, или губите контрол и посока в него, няма да сгрешите ако си дадете малко време за да обмислите всички за или против, или да броите до десет преди да кажете нещо, за което после ще съжалявате. 
 
За утеха, може би ще ви допадне новината, че през следващата седмица много от сега висящите проблеми и стресови ситуации ще отпаднат от само себе си или ще намерят своето решение. Настоящия момент предлага множество алтернативи и възможности, но все още ни липсва надеждна и сигурна информация, необходима за взимането на адекватни решения, а и вероятността онова което знаем или за което сме се договорили в последствие да бъде преразгледано и променено е съществена. Затова търсете, проучвайте и изследвайте възможностите, но не прибързвайте с решенията и овладейте импулса да оказвате натиск върху естествения ход на събитията.

Работа и бизнес
Денят е неподходящ за крупни и мащабни начинания, преговори и споразумения, касаещи бъдещи делови и професионални ангажименти. Обстоятелствата с които ще се сблъскате в последствие ще бъдат коренно различни от настоящите ви представи. Проблематично ще се развиват и дейности изискващи колективни усилия.

Здраве, хранене и красота
Всякаква груба и трудно смилаема храна днес трябва да се избягва, особено гъбите. Полезно ще бъде да пиете повече вода. Колкото повече, толкова по-добре - водата ще подпомогне очистителните процеси в организма ви и ще съдейства за освобождаването на шлаки и замърсявания по естествен път, без неприятни последици. 
Уязвими са осезателните органи и всички органи намиращи се по главата, включително и зъбите. Избягвайте дразнещи шумове и звуци, а ако изпитвате напрежение, активния спорт е подходяща възможност да се освободите от него. Бъдете внимателни обаче, денят е подчертано травмоопасен.