13-14 юни: Почивката ражда шампиони

Хороскоп

12-06-2015, 18:00

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Луната е в Последна четвърт - време за чистене

8-14 юни : Ръка за сбогом на миналото

Слънце в Близнаци, Луна в Телец. Астрологична картина на 13 -14 юни.

През почивните дни, астрологичната обстановка ни предоставя възможност да се погрижим за емоционалния и битовия си комфорт и да се насладим на пълноценна почивка. Ще можем с лекота и на спокойствие да свършим дълго отлагана домакинска работа и да направим малки, но успешни покупки, а излетите сред природата ще се превърнат в истински пир за сетивата и празник за душата. Въпреки лежерното настроение обаче, няма да липсват и възпламеняващи ситуации. Те ще бъдат отражение на тесния контакт между Марс и Слънцето, който може да провокира  агресивни изблици и стремеж към постигане на своето на всяка цена, проявяващи се най-вече по време на пътуване и общуване. Горещите страсти могат да ни доведат до пълно изтощение, но вместо да чакате лудите да се изтощят сами в своята лудост, по-добре избягвайте контакти с агресивни и емоционално неуравновесени личности, а по време на шофиране проявете максимална бдителност и предпазливост.
 
В събота се погрижете за дома, за хигиената и уюта в него.Заедно с праха и петната символично ще си отидат и застоялата енергия, неприятните преживявания, отрицателните емоции и цялата негативна памет на миналото. А ако успеете да съберете сили и да изхвърлите някои твърде остарели вещи с попреминала емоционална стойност, буквално ще свалите товар от гърба си и ще освободите място в дома си. 
 
И през двата дни ще имаме възможност да обмислим и планираме реорганизация в живота си, а и да предприемем някои конкретни стъпки в тази посока. Разчистването на пространството е първата стъпка в този процес, но си струва да не спирате до тук и поне мислено да се освободите от онова, което не желаете да присъства в живота ви.
 
В неделя, почти през целия ден Луната ще се движи на празен ход, затова най-добре забравете за всички задължения и грижи и се отдайте на пълноценен отдих. Посветете деня на общуване с природата или изкуството и потърсете начин да си доставите естетическа наслада. В късните вечерни часове общуването отново ще добие привлекателност, ще ни се иска да обменяме мнения и идеи, но поради външни ограничения това може да се окаже труден и дори разочароващ процес, особено при взаимодействието с по-възрастни хора и представители на властта. Въпреки това, важна и интересна информация може да ни подскакже бъдещия развой на събитията, което ще ни позволи да планираме първите два дни от седмицата.

Здраве,хранене и красота
Луната в Телец ще пробужда възприятията и естетическите ни вкусове, поради което ще можем да се насладим както на пълноценна почивка сред природата така и на пълноценна грижа за себе си. Периодът е изключително подходящ за отстраняването на козметични несъвършенства, почистване на кожата и провеждането на диети за редукция на теглото. Сега органите в човешкото тяло са най-подготвени за пречистване. Ако с прости пречистващи практики и лек хранителен режим съдействате на този процес, ще съхраните младостта и здравето си по-дълго.