Новолуние в Близнаци : Кажете "Не" на традициите

Хороскоп

15-06-2015, 19:38

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

15-21 юни : Промяна в представите, реакциите и поведението

Новолунието настъпва на 16 юни, вторник, в 17,05ч. и е подходящ момент за целеполагане и планиране

С нови импулси за обучение, пътувания, запознанства, обмен на информация и делови контакти ще захрани поднебесния свят новолунието в Близнаци. За да можем да се възползваме правилно от тях и да ги реализираме качествено обаче, ще трябва първо да изследваме собственото си отношение към информацията, начина по който я оценяваме и си служим с нея. Да отсееш зърното от плявата в обилния поток от информация е може би най- голямото предизвикателство на нашата епоха. А хаотичното боравене с нея, разграничаването на важното от второстепенното и неспособността да оценим важните подробности без да губим представа за цялостната картина са може би най-честите причини за посредствени резултати и неосъществени намерения.
 
При новолунието в Близнаци, толкова много нови идеи ще ви се родят в главата, че ще трябва да отсеете тези, които наистина са важни за вас. То ще ни донесе чувство за свобода, разнообразие, изобилие, лекота и гъвкавост. Подходящо е да се фокусираме върху нови проекти, свързани с комуникации, писане, общуване, изразяване, пътуване, творческа и мисловна дейност, креативност и изобретателност. Това е денят на възможностите и на алтернативите, затова кажете „не" на традициите. Дайте път на всестранните изяви. Но се фокусирайте и си определете център и цел, тъй като лекотата, с която Близнаци сменят разнообразни и пъстри възможности и склонността им към непостоянство, могат да ви подведат първо в една, а после в друга посока, без въобще да започнете, а камоли да довършите нещо. В Близнаци теорията взема превес над практиката. Всичко се променя и всичко е относително.
 
Разговорите, фриволностите, любопитството и безгрижието са ключови думи на новолунието в Близнаци. Може да получите важно съобщение или да осъществите важна среща, които да се окажат онова липсващо парченце от пъзела, което ви е карало да се почувствате в безизходица до сега. Точно онова, което ще ви помогне да вземете решение, да направите избор или да се освободите от проблеми, които са ви изглеждали нерешими. Не бързайте с реализацията обаче. Помнете че трябва да отсеете зърното от плявата и най-важното да не губите общата картина и крайната цел. А ако обстоятелствата ви подсказват, че трябва да си поставите нови цели-толкова по-добре. Новолунието в Близнаци е идеалният момент за планиране.
 
Сега можем да анализираме и отстраним пречките, които затрудняват общуването с някого. Ако поработим върху логиката, сръчността и остроумието си, комуникацията ни със сигурност ще стане по-ефективна. Разговорите, фриволностите, любопитството и безгрижието са ключови думи за Близнаци, но ако приоритетите ви са насочени в сферата на чувствата, може би ще останете малко разочаровани. По време на това новолуние властва рационалността. Всъщност и от това можете да извлечете полза. Точно сега по-добре от всякога ще ви се удаде да направите анализ на чувствата си, без да изпитате никакво чувство! А ако няколко пъти смените настроението си и не можете да се фокусирате, не се притеснявайте, това ще отмине когато в сряда Луната напусне знака Близнаци. 
 
Използвайте деня за рутинни дейности, срещи и занимания, касаещи поети в миналото ангажименти. Отложете всичко което касае бъдещите ви намерения за утре и не се напрягайте да повлияете върху хода на събитията. Това няма да ви се удаде. Но пък ще ви спести усилия и разочарования които могат да ви причинят умствено напрежение. Така във вечерните часове, с освободено от миналото съзнание ще можете да разгледате алтернативите и да планирате бъдещето си.
 
Успех!