17 юни: Умереност и интуиция

Хороскоп

16-06-2015, 21:18

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Новолуние в Близнаци : Кажете "Не" на традициите

Слънце в Близнаци, Луна в Близнаци - Рак. Астрологична картина на деня

Мощната Марсова енергия по време на вчерашното новолуние в Близнаци, вероятно е поразклатила физическото и психическото здраве на мнозина. Мнозина, най вече жените и децата и днес ще се чувстват несигурни и неустойчиви в емоционален аспект, което ще се проявява чрез безпричинна нервност и безпокойство. Мъжката половина от човечеството пък, ще се чувства затормозена от липсата на подходящи условия за активни и ползотворни дейности и начинания. А крайно изразената ментална активност, не намираща подходящо поле за изява, може да се превърне в повод за конфликти.
 
Овладейте прибързаността и импулса да упражнявате натиск върху хората, събитията и обстоятелствата. Нищо не се случва безпричинно дори протакането и забавянето. А и в момента сме склонни да виждаме нещата не такива каквито те действително са, при това с нездравословната нагласа да превръщаме незабавно всяко впечатление, новина или хрумване в мотив за действие. След време може би ще бъдете благодарни на съдбата, че ви е отнела възможността да действате мигновено.
 
Фокусирайте мислите си подредете приоритетите си. В огромния поток от идеи и информация генерирани от Новолунието в Близнаци, се нуждаем от ясни цели, търпение и последователност. Не ви се иска да играете на "пиян морков" нали? И да издъхнете от изтощение, в гонитбата на всяка случайно попаднала пред очите ви топка. Фокусирайте се само върху това, което обслужва непосредствените ви нужди и начинания. Умът ви вероятно ще се нахрани с незначителна информация, безсмислени разговори и контакти, но от това едва ли ще произтече продуктивна възможност за решаване на проблемите или видим напредък по най-важните ви приоритети. Далеч по-уместно е да помислите и да се концентрирате върху намирането на адекватни начини да се приспособите към съществуващите условия и обстоятелства.
 
Може би ще усетите вътрешен подтик да се оттеглите и да се фокусирате върху лични и семейни дела. Последвайте го без колебание. В комфорта и уединението на дома, особено във вечерните часове, ще ви бъде по лесно да подредите мислите си и да се вслушате в интуицията си. С общуването в семейния кръг бъдете предпазливи и внимателни. Днес хората ще бъдат по-чувствителни и раними от обичайното, а прямотата ви може да се окаже съкрушителна. Подбирайте думите, тона и емоционалния заряд на изказванията си, ако желаете по-дълго да се наслаждавате на хармонията и спокойствието у дома.
 
За здравето и външния вид, положете обичайните грижи и не се намесвайте в дейността на органите и системите на тялото, освен в живото спасавящи ситуации.