20-21 юни: Да отпразнуваме лятото!

Хороскоп

19-06-2015, 16:54

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

15-21 юни : Промяна в представите, реакциите и поведението

Слънце в Близнаци, Луна в Лъв. Лятното слънцестоене настъпва в неделя, 21 юни, в 19,37

С прекрасни възможности за романтични преживявания, отдих и забавления в интересен приятелски кръг, светски мероприятия и незабравими спомени ще ни зарадват почивните дни. Те ще ни дадат възможност, стига да поискаме, за забравим за ежедневните грижи и да се насладим на лятото и неговите дарове. При това, съвсем навреме-  в неделя, по залез Слънце настъпва Лятното слънцестоене. Светлината е в изобилие, природата тържествува и ни разкрива богатство от цветове, аромати и звуци. Прекрасно време за пътувания, пътешествия и приключения. Бъдете в движение, не се застоявайте на едно място, прекарайте повече време сред природата. Движението и връзката с природните сили ще ви заредят с енергия, бодрост и сила. Окъпете се в слънцето, в морето, прекарайте целият ден навън. А сега той е дълъг, най-дългия в годината, продължава повече от 15 часа.
 
Емоциите ще задават тона и посоката във всички сфери на живота, но както знаем те звучат най-на място  в личните взаимоотношения. Позволете си да изразите чувствата си към тези които са ви симпатични и с които ви свързват топли чувства и привличане. Тенденцията да преувеличаваме както собствените си достойнства, така и тези на половинката си, нараства значително когато Луната транзитира през Лъв. Тя благоприятства укрепването на съществуващите взаимоотношения и ги обогатява със страст и топлина, но може да предизвика разочароващи ефекти при изтрезняването от първоначалните впечатления от нововъзникналите запознанства. И през двата дни обаче, на небето ще можем да наблюдаваме изумително красива картина нарисувана от Венера, Юпитер и Луната, така че просто се насладете на Любовта и всички произтичащи от нея земни и неземни радости.
 
Енергичността и въодушевлението ще ни понесат на крилете си, но следва да имате предвид, че необоснования оптимизъм и нереалните мечти, в крайна сметка могат да ви донесат разочарование. Разочароващ може да се окаже и балансът на бюджета ви, особено ако се поддадете на импулса към необоснована щедрост целяща да привлече симпатиите и уважението на околните. Не надценявайте финансовите и физическите си възможности. Покупките целящи да подобрят имиджа ви, да внесат блясък и уют в домът ви или да подкрепят вниманието и благодарността ви към някого, ще бъдат напълно удовлетворителни. Ако ви споходи идея да подобрите финансовото си състояние за сметка на хазартни игри или други рисковани начинания обаче, посрещнете я с решителен отказ.
 
Здраве, хранене и красота
Периодът е изключително подходящ за разкрасителни процедури от всякъкво естество. Не бъдете скромни-подчертайте блясъка и уникалността си! Забележителен момент за посещение във фризьорски салон-успешни ще бъдат всички процедури, а подстригването на косата ще привлече богатство в живота ви.Кожата има нужда от кислород-почистете я добре от замърсяванията и мъртвите клетки за да усвои максимално подмладяващите средства и прекарвайте повече време на чист въздух.
 
Физическото натоварвне и силните емоции, макар и в повечето случаи позитивни, могат да бъдат опасни за хората страдащи от болести на сърцето. Те трябва да бъдат по-умерени и да спазват стриктно назначените им предписания. Всички останали могат да третират движението и радостта като инвестиция в здравето си.