23 юни : Всичко на мястото си

Хороскоп

22-06-2015, 19:00

Снимка:

http://pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

22-28 юни : Нещо старо, нещо ново и нещо различно

Слънце в Рак, Луна в Дева. Астрологична картина на деня

Във вторник, Луната в Дева ще има далеч по добри условия да ни предостави благодатното си влияние върху делови и организационни въпроси. А настроението, макар и сдържано, ще ни помогне да определим какво е полезно и ефективно за настоящите ни намерения и цели и кое - не.

В полето на вниманието ни следва да бъдат делата касаещи работни и домашни задължения. В буквален и преносен смисъл ще можем да сложим всичко на мястото му. Внимавайте само стремежът към анализ и разпределение, да не премине здравословните граници превръщайки се в неоснователна критичности и педантизъм.
Заради конфликтния обмен между Нептун и Меркурий, се налага да бъдем по-сдържани в преценките си за хората. Съществува риск да се окажем жертви на лъжи и измами от страна на недобросъвестни хора и мошеници.Проверявайте внимателно информацията постъпваща към вас, особено източниците и, които могат да се окажат меко казано съмнителни. Пазете вещите си!

Работа и бизнес
Денят е подходящ за организация на дейността и работа с документи изискваща концентрация и внимание  към детайла. Ще можем да разчитаме и на точна преценка по отношение на подреждането на текущите си приоритети. Настоящият момент изисква да се откажем от някои намерения, за да реализираме други, които сега имат по добри условия за реализация. Разпиляването на енергия и умствена активност в много посоки едновременно, предполага и посредствени резултати. Въздържайте се от инвестиции и решаване на финансови въпроси. Инвестициите могат да се окажат напълно неудачни и със сигурност няма да оправдаят поетите рискове.

Здраве хранене и красота
Луната в Дева покровителства медицината и лечебните практики но днес не е най-подходящия ден за посещение при лекар, медицински изследвания и назначаване на лечение с фармацевтични препарати. Диагнозата може да се окаже погрешна, медицинските и лабораторните прибори да не отчетат реално резултатите, а назначеното лечение да се окаже неефективно. Потърсете второ мнение и проверка на резултатите след няколко дни.
Денят обаче е благоприятен за ароматерапия и общи оздравителни процедури, включително за кожата и косата. Подмладяващите грижи също ще имат забележителен и траен ефект. Подгответе кожата като отстраните мъртвите клетки с пилинг или скраб за да може тя да поеме пълноценно подмладяващите и подхранващи средства. Предстои смяна на лунната фаза, която привежда женския организъм в покой и днес е последният ден в който всички използвани средства ще бъдат пълноценно усвоени.