27-28 юни: По стечение на обстоятелствата

Хороскоп

26-06-2015, 19:44

Снимка:

pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

22-28 юни : Нещо старо, нещо ново и нещо различно

Слънце в Рак, Луна в Скорпион. Астрологична картина за 27 и 28 юни.

Главното астрологично събитие през предстоящите почивни дни е присъединяването на Венера към освежаващата компания на Юпитер и Уран. Дано да сте имали вече възможност през седмицата, да се възползвате от ситуации предлагащи щастливо стечение на обстоятелствата. Дано те да са ви захранили с вяра и оптимизъм за бъдещето. А сега, пълноправното участие на Венера в щастливата комбинация ще добави за някои сред нас към късмета, неочаквана любов или неочаквано богатство. Ще се оглеждаме за тях до средата на следващата седмица. Взаимоотношенията възникващи сега, могат да се превърнат в източник на незабравими преживявания или възможност да подобрим общото състояние на живота си. А в установените вече връзки ще ни зарадва взаимен стремеж към доставяне на радост и удоволствия. 
 
Позволете си през почивните дни да се движите по стечението на обстоятелствата. Уран подава сега в ежедневието ни големи дози непредсказуемост и внезапен развой на събитията. Измененията които той внася обаче могат да се окажат ключът към щастието ви не само в любовта, но и в живота ви въобще. Изпробвайте късмета си при всяка удобна за това ситуация.
 
Всички тези благоприятни тенденции ще ни позволят, стига да искаме, да компенсираме напрежението, което обичайно предизвиква преходът на Луната през предлагащия интензивни, но не винаги добре дошли преживявания.  През този период обичайно ставаме твърде зависими и уязвими от емоциите на околните, поради което нараства и склонността ни да влизаме в конфликти. Затова пък интровертното настроение осигурява идеални условия за почивка в уединение, разходка сред природата, съзерцание и медитация. В събота вечерта по-чувствителните натури ще забележат у себе си повишена възприемчивост към енергията протичаща в обкръжаващата среда, или към красотата, музиката и изкуството. Идеален момент да се погрижим за възстановяването на вътрешният си баланс, за да избегнем нестабилните настроения в неделя, които могат да предизвикват изблик на неконтрулируеми емоции по незначителни поводи. Ще трябва да овладеем и пристъпите на неоснователна щедрост, разточителство и непрактичност, за да не съжаляваме после за напразно похабените ресурси.

Здраве, хранене и красота
Изключително благоприятен ефект върху тялото и психиката ще имат пребиваването около водоизточници и водните процедури. Периодът е много мощен като енергетика и е желателно да насочите усилията си към общо балансиране на организма. Липсата на баланс ще има негативно въздействие, не само върху здравето, но и върху върху външният вид което не може да бъде компенсирано от каквито и да било козметични средства и процедури. Луната върви към пълнолуние - подходящо е започването на козметични грижи с по-интензивно въздействие. Що се отнася до режима на живот и хранене, най-важното е да се вслушвате в нуждите на организма си - ако чувствате, че не ви достигат сили за активни действия, то по-добре яжте високо калорична храна. Ако пък усещате в себе си тежест и известна тъга, то тогава погладувайте за кратко, пийте повече течности и консумирайте повече пресни плодове.