30 юни: Свободни и непринудени

Хороскоп

29-06-2015, 23:19

Снимка:

N/A

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

29 юни-5 юли: Вкусът на живота

Слънце в Рак, Луна в Стрелец. Астрологична картина на деня

Във вторник, фокусът на вниманието ни ще бъде насочван от Луната в Стрелец и благоприятните и взаимодействия с останалите планети от огнения тригон- Венера, Юпитер и Уран. Те ще ни захранват с оптимизъм, ще ни карат да мечтаем за далечни пътешествия, авантюри и приключения. Мечтите са си мечти , но да разширим кръгозора си и да обогатим съзнанието си с нови впечатления можем и в съвсем делнични, обикновени ситуации, стига да си позволим да допуснем невъзможното, да излезем от обичайното русло и да експериментираме. Всъщност стремежът към свобода и оригиналност в мисленето и поведението, може да ни отведе на неочаквани места и в неочаквани ситуации. Ето тук започва и приключението , което за едни може да се окаже епизодично преживяване, а за други стъпка към нов живот.

Позволете си днес повече непринуденост в поведението и се оставате на интуицията да ви води- тя безпогрешно ще ви ориентира. Искреността във взаимоотношенията ще се появи от само себе си и дори в някои случаи може да прекрачи етичните граници. Но пък великодушието и лекотата на възприятията ще ни позволят да излезем от всяка ситуация. В ден като този, единственото неудобство може да се окаже седенето на едно място и липсата на концентрация, в случай че ви се налага да разчитате на нея. Забравете за ден дребните житейски подробности и битови грижи и си позволете да наградите душата и съзнанието си със свобода и оптимизъм. Вечерните часове ще ни зарадват с изключително приятни възможности за светски забавления и романтични преживявания.

Работа и бизнес
Денят няма да зарадва тези които имат нужда да се посветят на решаването на конкретни въпроси или точни разчети. Днес се мисли и действа в мащаб, но подробностите със сигурност ще ви убягнат, а досадата която ще предизвикват от само себе си предразполага към грешки. Много по уместно е да насочите вниманието си към общуване с колеги и партньори. Връзките които се създават сега със сигурност ще се окажат много полезни в бъдеще. Уместно ще протичат и дейности свързани с планиране и прогнозиране както и публични демонстрации и презентации. Сега е момента да запознайте широката общественост със своите постижения и бъдещи намерения.

Здраве, хранене и красота
Днес е желателно да се проведе пречистване на органите на храносмилателната  система и кръвообръщението. Подходящо е да го направите с билкови смеси и отвари, които сега имат максимално интензивно действие. Същото се отнася и за всички лекарства, маски и кремове. Денят е изключително подходящ за дерматологично лечение и разкрасителни процедури.