1 юли: Дела и отговорности

Хороскоп

30-06-2015, 19:13

Снимка:

http://pixabay.com

Автор:

Елена Пенчева

Всичко от Автора

Още по Темата:

29 юни-5 юли: Вкусът на живота

Празния ход на Луната

Слънце Рак, Луна В Стрелец - Козирог. Астрологична картина на деня

Жизнерадостното настроение вероятно ще подхранва нетърпението на мнозина и в сряда едва ли ще има такива, които дълго ще се излежават и ще отлагат активното си включване в суетата на деня. До обяд обаче, Луната ще се движи без курс, което значително намалява ефективността от активните позиции. Затова пък ни осигурява прекрасни възможности да обменим идеи и информация в непринудена, неформална среда, без да се ангажираме с конкретни уговорки и задължения. Временното затишие можем да използваме и за да подредим мислите си. Интензивния информационен обмен от последните дни както и твърде оптимистичните нагласи, изискват правилна преценка на новините, идеите и намеренията, за да се предпазим от формирането на твърде нереалистични очаквания.

Следобед, жизнерадостното настроение постепенно ще отстъпи пред необходимостта да се погрижим за битовите си нужди и изострящото се чувство за дълг и отговорност. Луната в Козирог ще фокусира вниманието ни върху дела от организационен и административен характер и най - вече върху решаване на въпроси, касаещи кариерата и деловите ни намерения. В същото време, семейните дела и отговорности почти императивно ще се наложат като приоритет. При изявен стремеж да ги решаваме самостоятелно, по свой начин, е възможно активиране на тлеещи конфликти. Постарайте се да не взимате автономни решения без да се посъветвате с близките си и да обсъдите позициите на всички заинтересовани. В противен случай, инициативите ви касаещи постигането на семейно щастие могат да имат обратен ефект. Напрегнатия обмен между Луната и Марс във вечерните часове със сигурност няма да съдейства за постигането на хармония у дома. Овладейте излишните емоции и най-вече гнева, които могат да имат доста неприятни последствия.

Работа и бизнес
Днес трябва да се въздържате от важни делови решения, особено ако към тях ви подтикват хора които са заинтересовани от вашето съгласие и участие в конкретни сделки и проекти. Възможно е да попаднете под влиянието на хора свикнали да си служат с психологически натиск и злоупотреба с власт и позиции. Бъдете внимателни, за да не се окажете в ситуация да се занимавате с дела, които са ви неизгодни или да поемате отговорност за чужди грешки.

Здраве, хранене и красота
С приближаването на Пълнолунието тялото и психиката стават изключително чувствителни на външно влияние. Процесите протичащи в тях стават интензивни, което води до изостряне на хронични и текущи заболявания. Бъдете внимателни. Периодът не е подходящ за начало на лечение, а хирургичната намеса е крайно нежелателна и допустима само в животоспасяващи ситуации.
Веществата и течностите започват своето движение отвътре- навън стимулирайки разширяващите процеси. Необходимо е с менюто и двигателният режим да им съдействаме за да не възникнат блокажи в организма.Ако не сте успели да стартирате спазването на здравословен хранителен режим в началото на лунният месец, то сега получавате втори шанс за това. Резултатът ще бъде гарантиран. Всяка течност носи замърсяване, така че ориентирайте се към сухи и твърди храни.